CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

Sport (Categoria articolului)

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

Acum, după ce a trecut de grupe, CS Câmpina a fost repartizată în grupa a doua principală, unde va disputa următoarele jocuri:
Vineri, 9 iunie, ora 9.00: CS Câmpina - CSM București
Vineri, 9 iunie, ora 15.15: CS Câmpina - ACSO Viitorul Pantelimon
CSM București este campioana en-titre a României, dar faptul că fetele lui Daniel Vasile au ajuns să dispute un joc în compania campioanei pentru un loc între primele opt echipe din România este deja o mare performanță. În funcție de rezultatele pe care le va obține în partidele de vineri, CS Câmpina va putea juca sâmbătă, în ultima zi a turneului, pentru locurile 1-4 sau 5-8. Oricum, o performanță, pentru care merită felicitări atât antrenorul Daniel Vasile, cât și toate fetele din lot: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cristina Călărașu, Cătălina Antonie, Alessia Stamate, Antonia Robu, Antonia Dragomir, Raluca Duță, Mălina Cărămidaru, Ilinca Neagu, Carina Vasile, Sabrina Lupu, Teodora Jubea - jucătoare de câmp.

3162 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

808 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1883 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

102 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

458 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.