CJ Prahova va reabilita în acest an și drumurile județene din comunele învecinate Câmpinei

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Județean Prahova a demarat procedura de achiziție publică pentru furnizarea de mixtură asfaltică în vederea reabilitării în acest an a 50 de km de drumuri județene. Aceste drumuri au fost împărțite în patru loturi, în lotul 4 fiind fiind incluse și cele din comunele vecine municipiului Câmpina: Poiana Câmpina, Bănești, Cornu, Secăria, Șotrile, Telega, Valea Doftanei.

În zona noastră, este vorba în total de 12,4 km de drum județean, pe listă fiind incluse, printre altele, DJ 100E, care leagă Telega de Poiana Câmpina și apoi merge la Provița de Jos și Provița de Sus; DJ 101P de la Cocorăștii Caplii la Poiana Câmpina și apoi spre Breaza; DJ 100D de la Plopeni - Mislea până la Bănești (prin Urleta); DJ 101S care leagă orașul Comarnic de Secăria și apoi de Valea Doftanei; DJ 101T de la Bertea la Valea Doftanei etc. 
Potrivit informațiilor furnizate de Consiliul Județean Prahova, procedura de achiziție publică este în desfășurare, ofertele au putut fi depuse până la 2 martie, acum este perioada în care se pot depune eventuale contestații, iar apoi, dacă nu sunt probleme, vor fi semnate contractele, lucru care se dorește a fi realizat pâna la finele acestei luni. Valoarea estimată pentru repararea celor 50 km de drumuri județene este de aproximativ 9,78 milioane lei (fără TVA) din care, pentru lotul 4, ar fi nevoie de 2,42 milioane lei (fără TVA).

6816 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • dan 12.03.2016 06:48 Ce drum leagă Telega de Poiana Câmpina?
  • Marian 13.03.2016 09:05 Începe campania electorală. Nu au făcut nimic timp de patru ani și acum vin cu un *amplu* program de asfaltare. Câte 600 metri de drum judetean? Câtă vreme mai acceptăm să fim prostiți și mințiți?
  • Adriana Brebeanu 11.07.2016 18:34 numai ca... aceasta reabilitare nu se va face ... din urmatoarele cauze ..: 1. banii nu exista !!!! si nu se vrea ...!!!! casa in care locuiesc (pe str 23 August .nr.173 Breaza) si pe care am reabilita-o acum doi ani este in paragina , din cauza masinilor de tonaj greu care circula pe acel drum , care s-a degradat , s-a stricat terasamentul ( fiind facut din pietris )... s-a rupt zidul de sprijin al soselei si oricand pot cadea masinile in curte si sunt inundata la venirea fiecarei ploi ...!!! in fiecare zi , circula masini de tonaj greu , incarcate cu pamant pt . lucrarile din Breaza , cife si masini incarcate cu asfalt , trailere .... etc ... la viteza foarte mare , chiar daca exista restrictie de viteza ...!!! Politia nu are nicio treaba ...!!! Primariile nici atat ... !!! suntem intr-o groapa ( de fapt sub pasarela ) ... unde fiecare isi bate joc ...!!!

Actualitate

2805 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2266 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

6 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

18 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.