Momente penibile la premierea elevilor bursieri. Copiii și-au primit diplomele pe holul Casei Tineretului, înșirați la perete

Actualitate (Categoria articolului)

Este al optulea an consecutiv când Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență celor mai buni elevi din anii terminali de la liceele din Câmpina. Și în fiecare an, premierea acestor elevi a reprezentat un moment festiv deosebit, în cadrul ședinței CL. Copiii erau chemați, primeau diplomele și erau felicitați de reprezentanții administrației locale. Anul acesta, totul s-a întors pe dos și s-a ajuns ca beneficiarii burselor de excelență să-și primească diplomele pe hol.

Era frumos pentru acești copii să primească diplomele de la primar și viceprimar, în prezența consilierilor locali, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. De această dată, însă, momentul a fost prost organizat. Copiii au fost chemați în sala de ședințe a Consiliului Local, unii au stat pe scaune, alții în picioare, lista nominală a fost citită de consilierul Viorel Bondoc - inițiatorul proiectului, primarul i-a felicitat și apoi i-a invitat să meargă în "foaier" unde să-și primească diplomele de la consilierii săi personali Marian Dulă și Ioana Bumbăcea. A fost așa o senzație de... hai să nu mai pierdem vremea, să nu mai luăm luăm lista de la capăt, să ne vedem de ale noastre. Nu a zis nimeni nimic, din contră, mai mulți consilieri locali au susținut ideea. N-ar fi durat mai mult de zece minute să dai diplome la 31 de copii acolo, în sală. (video)
Copiii și-au primit diplomele pe holul mare al Casei Tineretului, aliniați la perete, militărește. Nu vor avea ce să țină minte din acest moment care numai festiv nu a fost.

Valoarea unei burse de excelenţă este de 250 lei din acest an (față de 200 lei cât era până acum) şi se acordă pe întreaga durată a anului şcolar 2017-2018, de la 1 octombrie 2017 până la 30 iunie 2018.  Beneficiază de bursă elevii din ultimul an de studiu liceal, cu rezultate foarte bune la învățătură, care desfășoară activități extracuriculare și care au media 10 la purtare.
Iată pe cei 31 de elevi care primesc bursa de excelență:
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu": Andra Gabriela Brînză, Ana Corbu, Andreea Drăgan, Simina Dumitrache, Otilia Veronica Dumitran, George Gîlcă, Ana Maria Ilie, Cristian Muntean, Bianca Neagoe, Teodora Necula, Ioana Maria Răuță, Miruna Stoian, Mădălin Vasilescu, Sînziana Voicu
Colegiul Tehnic "Constantin Istrati": Cristina Dima, Adriana Nistor
Colegiul Tehnic Forestier: Cristian Bancu, Nicoleta Bobescu, Petronela Ciută, Robert Condorache, Călin Dumitrache, Robert Gratie, Alexandru Tudose, Andra Maria Voicu, Maria Miruna Zecheru
Liceul Tehnologic Energetic: Mihaela Aron, Ionuț Valentin Belea, Alexandra Cristescu, Alexandra Iordache, Sabin Mihalache, Eduard Mustățea

6699 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stefan 29.09.2017 21:08 Ce penibil! Asta este respectul pe care inculpatul Tiseanu il acorda celor mai buni elevi ai Campinei?! Rusine!!!
  • Leo 29.09.2017 21:23 Este o premiere sau o executie?! Ca la cum sunt aliniati cu spatele la zid, eu nu mi-am dat seama!
  • Alexandru 29.09.2017 21:58 Ei isi tot fura pe sub mana milioane si elevilor le da doar 250? ...Serios? Asa de jos am ajuns?

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.