Momente penibile la premierea elevilor bursieri. Copiii și-au primit diplomele pe holul Casei Tineretului, înșirați la perete

Actualitate (Categoria articolului)

Este al optulea an consecutiv când Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență celor mai buni elevi din anii terminali de la liceele din Câmpina. Și în fiecare an, premierea acestor elevi a reprezentat un moment festiv deosebit, în cadrul ședinței CL. Copiii erau chemați, primeau diplomele și erau felicitați de reprezentanții administrației locale. Anul acesta, totul s-a întors pe dos și s-a ajuns ca beneficiarii burselor de excelență să-și primească diplomele pe hol.

Era frumos pentru acești copii să primească diplomele de la primar și viceprimar, în prezența consilierilor locali, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. De această dată, însă, momentul a fost prost organizat. Copiii au fost chemați în sala de ședințe a Consiliului Local, unii au stat pe scaune, alții în picioare, lista nominală a fost citită de consilierul Viorel Bondoc - inițiatorul proiectului, primarul i-a felicitat și apoi i-a invitat să meargă în "foaier" unde să-și primească diplomele de la consilierii săi personali Marian Dulă și Ioana Bumbăcea. A fost așa o senzație de... hai să nu mai pierdem vremea, să nu mai luăm luăm lista de la capăt, să ne vedem de ale noastre. Nu a zis nimeni nimic, din contră, mai mulți consilieri locali au susținut ideea. N-ar fi durat mai mult de zece minute să dai diplome la 31 de copii acolo, în sală. (video)
Copiii și-au primit diplomele pe holul mare al Casei Tineretului, aliniați la perete, militărește. Nu vor avea ce să țină minte din acest moment care numai festiv nu a fost.

Valoarea unei burse de excelenţă este de 250 lei din acest an (față de 200 lei cât era până acum) şi se acordă pe întreaga durată a anului şcolar 2017-2018, de la 1 octombrie 2017 până la 30 iunie 2018.  Beneficiază de bursă elevii din ultimul an de studiu liceal, cu rezultate foarte bune la învățătură, care desfășoară activități extracuriculare și care au media 10 la purtare.
Iată pe cei 31 de elevi care primesc bursa de excelență:
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu": Andra Gabriela Brînză, Ana Corbu, Andreea Drăgan, Simina Dumitrache, Otilia Veronica Dumitran, George Gîlcă, Ana Maria Ilie, Cristian Muntean, Bianca Neagoe, Teodora Necula, Ioana Maria Răuță, Miruna Stoian, Mădălin Vasilescu, Sînziana Voicu
Colegiul Tehnic "Constantin Istrati": Cristina Dima, Adriana Nistor
Colegiul Tehnic Forestier: Cristian Bancu, Nicoleta Bobescu, Petronela Ciută, Robert Condorache, Călin Dumitrache, Robert Gratie, Alexandru Tudose, Andra Maria Voicu, Maria Miruna Zecheru
Liceul Tehnologic Energetic: Mihaela Aron, Ionuț Valentin Belea, Alexandra Cristescu, Alexandra Iordache, Sabin Mihalache, Eduard Mustățea

6830 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stefan 29.09.2017 21:08 Ce penibil! Asta este respectul pe care inculpatul Tiseanu il acorda celor mai buni elevi ai Campinei?! Rusine!!!
  • Leo 29.09.2017 21:23 Este o premiere sau o executie?! Ca la cum sunt aliniati cu spatele la zid, eu nu mi-am dat seama!
  • Alexandru 29.09.2017 21:58 Ei isi tot fura pe sub mana milioane si elevilor le da doar 250? ...Serios? Asa de jos am ajuns?

Actualitate

713 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

927 vizualizari
28 mar. 2023 18:20

A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.

Alte stiri recente

134 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

869 vizualizari
28 mar. 2023 15:19

Conferință dedicată păcii și tinerilor, la Câmpina

Voluntarii de la Grupul informal de inițiativă PeaceJam Câmpina vor organiza, în perioada 22-23 aprilie 2023, la Casa Tineretului, o conferință dedicată păcii și tinerilor.