Record negativ la Școala de Poliție Câmpina: doar 791 locuri ocupate dintr-un total de 1.340! Urmează proba medicală...

Actualitate (Categoria articolului)

Cele 1.340 locuri scoase la concurs pentru sesiunea de admitere din această primăvară la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au dovedit mult prea multe față de numărul celor interesați să intre în această instituție de învățământ a Ministerului de Interne.

După cum vă informam într-un articol anterior, la proba scrisă, care a avut loc sâmbătă, 27 mai, au mai rămas doar 1.002 candidați. Dintre aceștia, în urma rezultatelor la proba scrisă, doar 791 au reușit să ia peste 5, cea mai mare medie fiind a unui candidat din județul Suceava - 9,20, de altfel, singura medie peste 9!
În condițiile în care de miercuri, 31 mai, până pe 29 iunie are loc examinarea medicală, este de aștreptat ca numărul celor care vor fi declarați admiși la finalul lunii iunie să fie și mai mic. Un record negativ, greu de egalat...

2579 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 30.05.2023 23:22 Un polițist înalt, cu mustăcioară, vorbește cu un pușți: – Măi puștiule, îți place mustața mea? – Da, nene. – Măi puștiule, da’ ție îți place cascheta mea? – Da, nene. – Păi văd că ție ți-ar plăcea să fii polițai, nu-i așa? – Da, nene, dar e deja prea târziu. – Cum așa, mai ai o grămadă de timp… – Nu, nene, e prea târziu, că am trecut deja clasa a cincea…

Actualitate

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

1454 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

Alte stiri recente

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1575 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.