HidroPrahova oprește apa duminică, 15 august, în zona Voila din Câmpina, pentru desfășurarea unor lucrări de igienizare

Actualitate (Categoria articolului)

Conform unui anunț postat pe site-ul hidroprahova.ro, operatorul de apă informează că duminică, 15 august 2021, în intervalul orar 6.00 - 14.00, va fi oprită furnizarea apei pe mai multe străzi din Cartierul Voila din Câmpina, pentru efectuarea unor lucrări de igienizare. Iată anunțul:

”Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în zona Voila din municipiul Câmpina, în data de 15 august 2021, în intervalul orar  06.00 – 14.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervorului de apă Muscel, cu volumul de 2000 mc. Vor fi afectați aproximativ 100 de abonați HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe următoarele străzi: Drumul Taberei (de la rezervorul Muscel, până la intersecția cu strada Voila), Voila (de la intersecția străzii Drumul Taberei până la Spitalul Voila), Silvicultorului şi Buciumului.
Societatea HIDRO PRAHOVA SA menţionează că a început procedurile de igienizare încă din data de 13 august 2021, fără oprirea furnizării, întrucât au existat resursele necesare pentru asigurarea consumului. Pe parcursul lucrărilor de igienizare din data de 15 august 2021, se impune oprirea furnizării apei numai pentru abonații din străzile indicate, necesarul de apă fiind suplimentat de societatea HIDRO PRAHOVA SA cu încă patru containere IBC, amplasate astfel încât să asigure continuitatea alimentării cu apă potabilă și un acces facil pentru utilizatorii din aceste zone.
Containerele utilizate sunt de tip IBC, iar alimentarea lor se va efectua din surse alternative de apă potabilă, cu respectarea HGR 974/2004 art. 50, alin. 7 și 9, precum și a Legii 458/2002 cu modificările și completările ulterioare (art. 8). Containerele vor fi amplasate în zone cu protecție, astfel încât să nu existe riscul de contaminare voluntară”.

2598 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Campineanu 16.08.2021 08:34 Ok Foarte bine ca igienizam. DAR macar cauza am identificat-o? Ca nu vad pe nicaieri nici un articol cum ca s-ar fi descoperit ceva. Nu de alta dar daca doar igienizam fara sa remediem inseamna sa aruncam bani pe apa sambetei, adica tratam efectul nu cauza. Apropo cine imi suporta banii dati pe apa imbuteliata?

Actualitate

2792 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2246 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

1691 vizualizari
26 oct. 2021 22:16

Societatea AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Fabrica de microbuze AVEURO International Câmpina angajează mai multe categorii de personal, după cum urmează:

184 vizualizari
26 oct. 2021 12:16

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin construirea unei grădinițe în Municipiul Câmpina”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agentia pentru Protectia Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ”Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin construirea unei grădinițe în Municipiul Câmpina”, propus a fi amplasat în Câmpina, Str. Uniunea Europeană, nr. 3.