Festivitate de absolvire pentru promoția 2016 a Școlii de Poliție din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' din Câmpina a avut loc astăzi ceremonia de absolvire și de acordare a gradului profesional pentru promoția 2016. Anul acesta, au absolvit instituția de învățământ de la Câmpina 492 elevi, dintre 363 băieți și 129 fete. Ca și anul trecut, șef de promoție este tot o fată - Romina Valentina Ene (din județul Olt), care a terminat școala cu media 9,83.

La ceremonia de absolvire a fost prezent șeful Poliției Române, chestor Bogdan Despescu, care i-a felicitat pe tinerii polițiști și le-a urat mult succes în activitate: 'Meseria pe care v-ați ales-o nu este ușoară, iar responsabilitatea este imensă. Vă apreciez pentru curajul de a vă asuma un asemenea rol și vă doresc mult succes de acum înainte!' 
Emoțiile au fost mari în rândul proaspeților absolvenți, dar și în rândul familiilor acestora, prezente la festivitate. Zilele acestea, tinerii vor fi repartizați în structurile operative ale Poliției Române, majoritatea la formațiunile de ordine publică și rutieră, în odinea descrescătoare a mediilor, dar și în funcție de opțiunile personale. Primii zece absolvenți ai Școlii de Poliție din Câmpina (patru fete și șase băieți) au fost premiați (cu diplome, flori și recompense materiale) de șeful Poliției Române, Bogdan Despescu. Șef de promoție este Romina Valentina Ene, iar numele ei va fi scris pe panoul de onoare al școlii, alături de numele tuturor șefilor de promoție care au absolvit instituția de-a lungul timpului. Cei mai buni zece absolvenți au șansa să-și aleagă singuri localitatea unde vor să fie repartizați în funcție.

La ceremonia de astăzi au fost prezenți, alături de directorul interimar al Școlii de Poliție - Răzvan Enache și de ceilalți reprezentanți ai conducerii și de cadrele instituției, subprefectul Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader, viceprimarul Câmpinei - Adrian Pițigoi, reprezentanți ai altor instituții publice locale și foști directori și profesori ai Școlii de Poliție.

15913 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2778 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul de Crăciun organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina

"Magia muzicii" este spectacolul de Crăciun care va avea loc pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina la data de 20 decembrie 2021, de la ora 18.00. Un spectacol de colinde românești și cântece de iarnă din repertoriul internațional interpretate de artiști consacrați, dar și tineri absolvenți ai Universității Naționale de Muzică București.

6011 vizualizari
01 dec. 2021 18:28

Certificatele de naștere și botez ale lui Geo Bogza, un cadou pentru Câmpina de Ziua Națională a României

La Câmpina, Ziua Națională a României nu a fost sărbătorită anul acesta printr-o manifestare publică, în centrul localității, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, pentru că 1 Decembrie nu este o zi oarecare, ci una de mare importanță în istoria națională și în inimile românilor, la Câmpina a fost organizat un eveniment special, într-un cadru restrâns.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.