Raffaela Moraru și creațiile sale, pentru prima dată pe un podium de prezentare

Eveniment (Categoria articolului)

Bucharest Fashion Week este festivalul de modă numărul 1 din România. Anul acesta, în prima săptămână din decembrie, a avut loc cea de-a 24-a ediție a Bucharest Fashion Week, iar printre designerii care au participat la eveniment s-a aflat și câmpineanca noastră, Raffaela Moraru.

A fost pentru prima dată când creațiile Raffaelei Moraru au fost purtate de modele pe un podium de prezentare și, iată, chiar la cel mai important eveniment fashion din România. Și asta exact la doi ani de când Raffaela Moraru și-a transformat hobby-ul în meserie și a deschis Atelierul de creație vestimentară de la Câmpina. Și la aproape un an de la deschiderea showroom-ului de la București. 
"Bucharest Fashion Week este un eveniment de o anvergură uriașă în industria modei. Participarea la acest eveniment mi-a confirmat ideea că, atunci când crezi în visul tău, nimeni și nimic nu-ți poate sta în cale. Cu siguranță, nu voi uita niciodată momentul în care fetele defilau în piese vestimentare de haute-couture semnate Raffaela Moraru. Am avut emoții uriașe. Este o mare diferență între o rochie de seară, expusă pe un manechin de plastic, într-un showroom și aceeași rochie prezentată de un model. Emoțiile s-au mai estompat în momentul în care am urcat eu pe podiumul de prezentare, la final. În acel moment am simțit că sunt doar eu cu creațiile mele, cu echipa mea frumoasă, cu soțul și familia mea fără de care nu aș fi putut ajunge așa departe, într-un timp relativ scurt, cu prietenii mei de suflet. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit! Și mulțumesc Institutului de Modă Salomeia Truță, doamnei director și profesorilor excepționali de acolo, pentru că mi-au călăuzit pașii în această experiență minunată!", ne-a declarat Raffaela Moraru.

6165 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 12.12.2015 09:57 Rafaela merita toate felicitarile !

Eveniment

672 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

4122 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

Alte stiri recente

201 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

3227 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?