Elevii de 10 din clasele a VIII-a și a XII-a de la școlile din Câmpina, premiați de primarul Alin Moldoveanu

Actualitate (Categoria articolului)

A devenit un obicei ca primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, să le ofere elevilor de nota 10 de la școlile din Câmpina, din clasele a VIII-a și a XII-a, o plachetă și un mic cadou, ca semn al aprecierii muncii lor din întregul an școlar.

De asemenea, sunt premiați și elevii care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la cel de Bacalaureat.
Festivitatea a avut loc în curtea Casei cu Grifoni, superbul sediu al Primăriei Câmpina, iar copiii și însoțitorii unora dintre ei au avut mari emoții. ”În spatele acestor performanțe școlare stă foarte multă muncă, multă determinare și ambiție pentru care vă felicit dragi copii, dar îi felicit și pe profesorii și pe părinții voștri. Îmi doresc ca cei mai mulți dintre voi să vă întoarceți la Câmpina pentru a vă construi un viitor frumos și pentru a vă îndeplini visele”, le-a spus la final primarul Alin Moldoveanu celor prezenți.
La final, o fotografie de grup va deveni o frumoasă amintire pentru cei mai mulți dintre acești copii de 10 ai Câmpinei de astăzi.

2619 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetățeanul 13.07.2023 15:49 Se apropie anul electoral, 2024.Se vede reales. 😂. 2024, sa dea Dumnezeu sa fie anul schimbării, acestei administrații, cea mai slabă din istoria Câmpinei.
  • Dacul Liber 13.07.2023 16:17 Felicitari administratiei locale pentru gestul premierii elevilor ce au reusit sa mentina stindardul ridicat al invatamantului romanesc prin rezultatele lor. Multa succes in viitor tuturor elevilor!
  • Pt Dacul liber 15.07.2023 09:41 Așa cum ați spus și dvs... SUCCES copiilor... Alții nu au niciun merit. Doar se folosește de imaginea acestor copii.

Actualitate

378 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

144 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

67 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1386 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.