Accident pe DN1, la Comarnic. Trei mașini implicate, iar o femeie de 24 ani a ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza orașului Comarnic a avut loc un accident rutier sâmbătă, 6 mai, în jruul orei 18.00.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani și un altul condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, iar în urma impactului primul autoturism a fost proiectat într-un altul condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma accidentului, o pasageră în vârstă de 24 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Brașov către Ploiești, fiind dirijat de polițiști. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2546 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

1454 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

Alte stiri recente

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1575 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.