Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

După ce și-a desfășurat online cea mai mare parte a cursurilor din ultimul an de învățământ, Școala Sanitară ”Dr. Dinu” din Câmpina a organizat ceremonia de absolvire într-un cadru inedit, în aer liber, în superbul Parc Soceram de pe platoul Muscel.

Promoția 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” din Câmpina înseamnă 40 de absolvenți la specializarea asistent medicină generală și 11 absolvenți la specializarea balneo-fizio-kinetoeterapie, aceasta din urmă fiind o specializare singulară în învățământul postliceal din zonă. Ceremonia a fost emoționantă atât pentru absolvenți, cât și pentru profesori și pentru rudele absolvenților care au ținut să fie prezente la eveniment. După acordurile imnului ”Gaudeamus”, a urmat un cuvânt de deschidere din partea conducerii școlii, apoi diriginții celor două clase au avut scurte considerații despre promoția 2021 și și-au premiat elevii, șefi de promoție fiind Lucia Cristea (asistent medicină generală) și Amalia Floroiu (balneo-fizio-kinetoterapie). La final, absolvenții au depus jurământul asistentului medical.
Școala Postliceală Sanitară ”Dr. Dinu” a fost înființată în anul 1995 și este patronată de Fundația pentru Sănătate, Știință și Învățământ ”Dr. Dinu”.

8763 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

449 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.

3375 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

57 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

335 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.