Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

După ce și-a desfășurat online cea mai mare parte a cursurilor din ultimul an de învățământ, Școala Sanitară ”Dr. Dinu” din Câmpina a organizat ceremonia de absolvire într-un cadru inedit, în aer liber, în superbul Parc Soceram de pe platoul Muscel.

Promoția 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” din Câmpina înseamnă 40 de absolvenți la specializarea asistent medicină generală și 11 absolvenți la specializarea balneo-fizio-kinetoeterapie, aceasta din urmă fiind o specializare singulară în învățământul postliceal din zonă. Ceremonia a fost emoționantă atât pentru absolvenți, cât și pentru profesori și pentru rudele absolvenților care au ținut să fie prezente la eveniment. După acordurile imnului ”Gaudeamus”, a urmat un cuvânt de deschidere din partea conducerii școlii, apoi diriginții celor două clase au avut scurte considerații despre promoția 2021 și și-au premiat elevii, șefi de promoție fiind Lucia Cristea (asistent medicină generală) și Amalia Floroiu (balneo-fizio-kinetoterapie). La final, absolvenții au depus jurământul asistentului medical.
Școala Postliceală Sanitară ”Dr. Dinu” a fost înființată în anul 1995 și este patronată de Fundația pentru Sănătate, Știință și Învățământ ”Dr. Dinu”.

9057 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2648 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

2080 vizualizari
05 feb. 2024 21:12

Medalie de argint pentru echipa Belvedere la Olimpiada Culinară Internațională din Germania - Secțiunea desert

Echipa regională Belvedere, formată din maeștrii bucătari și cofetari din județele Prahova și Brașov, a obținut medalie de argint la Olimpiada Culinară Internațională IKA de la Stuttgart din Germania. O performanță excepțională, la care o mare contribuție și-au adus-o cele două câmpinence din echipă - Carmela Dragomir și Andra Ioana Bunea (foto), de la Cofetăriile Dulcelle.

Alte stiri recente

798 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

242 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.