Adrian Piţigoi a fost ales preşedinte al PMP Câmpina

Politică (Categoria articolului)

PMP Câmpina a avut, până acum, o conducere interimară. Ieri au avut loc primele alegeri la nivelul organizației municipale, iar președinte a fost ales consilierul local Adrian Pițigoi. Acesta va fi și candidatul PMP Câmpina la funcţia de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale de anul viitor.

La alegerile din cadrul PMP au fost prezenţi și lideri judeţeni ai partidului - Cătălina Bozianu, Andrei Pavel şi Daniel Nenu. Noua structură de conducere a organizaţiei locale arată astfel:
Ioan Adrian Piţigoi - preşedinte
Robert Cătălin Minea - secretar general
Carmela Dragomir, Ion Andrei Baltag, Marian Alexandru, Marian Florin Brătoiu, Florin Cătălin Panait, Ilie Toma - vicepreşedinţi
Andra Dragomir, Dan Cornea, Şerban Frânculescu, Elena Stănescu, Silviu Ştefan Tudose, Daniela Ioana Ciocoiu - secretari executivi
Mihaela Popescu Jugureanu - trezorier
De asemenea, membri de drept ai Biroului de Conducere mai sunt: Simona Elena Panait (preşedintele Organizaţiei de Femei), Felix Biban (preşedintele Organizaţiei de Seniori) şi Cătălin Anghel (preşedintele Organizaţiei de Tineret).

7529 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 29.11.2015 19:27 ma bufneste rasul! partidul lui Basescu la Campina! succesuri - sper ca lumea e satula de Basescu si ai lui
  • tony 03.12.2015 22:39 am auzit ca Anghel vrea sa intre la PMp, e adevarat?

Politică

999 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

2 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

1788 vizualizari
08 aug. 2022 16:19

PSD cere Primăriei Câmpina publicarea a două contracte în legătură cu mult-discutatul pasaj subteran

5 comentarii

Președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat, ne-a transmis o adresă pe care a înaintat-o Primăriei Câmpina prin care solicită primarului Alin Moldoveanu ”să întreprindă de îndată demersurile necesare pentru afișarea pe site-ul Primăriei Câmpina a contractelor de achiziții încheiate în primele două trimestre ale acestui an”.

Alte stiri recente

78 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

463 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: