Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Actualitate (Categoria articolului)

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

În dreptul trecerii de pietoni de la intersecția Bulevardului Carol I cu Bulevardul Culturii, chiar în fața imobilului care odinioară găzduia Casa Cărții, unul dintre panourile solare care vor alimenta lămpile de iluminat pentru trecerile de pietoni este amplasat invers decât toate celelalte, fiind orientat spre... nord. Dacă ar rămâne așa, acel panou nu va putea niciodată să producă niciun fel de energie.
Este drept, lucrarea nu este finalizată și încă nu sunt așezate toate panourile, astfel că, cel mai probabil, până la punerea în funcțiune a acestor noi stâlpi este timp pentru ca cineva să observe situația și să reorienteze respectivul panou solar.

3479 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcian 29.11.2023 17:36 Daca s-ar fi ținut seama și de vizibilitate la semafoare,ar fi fost și mai bine

Actualitate

863 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

972 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2187 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.