Caz incredibil la Filipeștii de Târg: un copil de 14 ani a fost prins la volan la 1.30 noaptea!

Actualitate (Categoria articolului)

Un caz absolut incredibil s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 1.30, la Filipeștii de Târg.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Florești au oprit un autoturism care circula din direcția Olari către Mărginenii de Jos. În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat persoana aflată la volan ca fiind un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Filipeștii de Târg. Astfel, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, minorul a declarat că ar fi sustras cheile autoturismului ce aparține tatălui său, pentru a-l conduce pe străzile din comună.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

(Foto cu caracter ilustrativ)

 

2974 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 23.07.2023 05:23 Cum de și-au dat seama polițiștii că băiatul de 14 ani nu are carnet? Deștepți domne' !😄😄😄
  • Costică Dăscălescu 23.07.2023 12:02 Bănuiesc că autovehiculul era parcat înafara locuinței , altfel îl depista când pornea motorul . Ori cei ai casei dormeau că butucul beți !

Actualitate

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

814 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.