Superliga B Prahova. CS Scorțeni Bordeni - Triumf Poiana Câmpina 3-2

Sport (Categoria articolului)

Miercuri, 18 mai, a avut loc o etapă intermediară în Superliga B Prahova, etapa a 30-a. Unul dintre cele mai interesante meciuri, cu conotații la vârful ierarhiei, a avut loc la Bordeni, unde s-au întâlnit CS Scorțeni Bordeni și Triumf Poiana Câmpina.

A fost un meci aprig, dârz, cu multe provocări, cu două eliminări dictate de arbitrul Iulian Popișteanu și cu un rezultat cu multe semne de întrebare. Vârful de atac al oaspeților, Mugurel Negreanu, a răspuns unei provocări a unui jucător al formației gazdă și a fost eliminat încă din minutul 38, pentru ca echilibrul să fie restabilit în minutul 90+1, când I. Burchi a fost eliminat, după ce a primit al doilea avertisment pentru trageri de timp. Un meci de anti-propagandă pentru fotbal, singura bucurie a gazdelor la finalul partidei fiind că au putut raporta (știu ei unde) că și-au îndeplinit misiunea cu orice preț.
Triumf Poiana Câmpina, pregătită de Alin Postolache și Valentin Bunea, a folosit următoarea formulă de joc: Pop - G. Radu, A. Burchi, A. Dumitru, Georgescu, Stan, Alexe, Negreanu, Baltag, D. Marin, Țurlea. Rezerve au fost Vintilă (autorul celui de-al doilea gol, primul fiind un autogol), R. Stere, Bunea.
Iată și rezultatele complete ale acestei etape:
AS Gherghița - Brădetul Ștefești 2-4
CS Blejoi II - Avântul Tomșani 9-1
Carpați Sinaia - Unirea Teleajen 0-2
Știința Albești - Sportul Câmpina 3-0
AS Starchiojd - Petrolul Ologeni 3-1
Progresul Bucov - Viitorul Puchenii Mari 2-2
CS Câmpina - Olimpia Cireșanu 7-1
CSO Mizil a stat.
În clasament, CS Câmpina - locul 1, cu 58 puncte; Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 56 puncte; Sportul Câmpina - locul 14, cu 34 puncte.
Etapa viitoare, 21-22 mai: Viitorul Puchenii Mari - CS Câmpina; Sportul Câmpina - CS Blejoi II; Triumf Poiana Câmpina - AS Gherghița.

3397 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1947 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1801 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1386 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1675 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.