Superliga B Prahova. CS Scorțeni Bordeni - Triumf Poiana Câmpina 3-2

Sport (Categoria articolului)

Miercuri, 18 mai, a avut loc o etapă intermediară în Superliga B Prahova, etapa a 30-a. Unul dintre cele mai interesante meciuri, cu conotații la vârful ierarhiei, a avut loc la Bordeni, unde s-au întâlnit CS Scorțeni Bordeni și Triumf Poiana Câmpina.

A fost un meci aprig, dârz, cu multe provocări, cu două eliminări dictate de arbitrul Iulian Popișteanu și cu un rezultat cu multe semne de întrebare. Vârful de atac al oaspeților, Mugurel Negreanu, a răspuns unei provocări a unui jucător al formației gazdă și a fost eliminat încă din minutul 38, pentru ca echilibrul să fie restabilit în minutul 90+1, când I. Burchi a fost eliminat, după ce a primit al doilea avertisment pentru trageri de timp. Un meci de anti-propagandă pentru fotbal, singura bucurie a gazdelor la finalul partidei fiind că au putut raporta (știu ei unde) că și-au îndeplinit misiunea cu orice preț.
Triumf Poiana Câmpina, pregătită de Alin Postolache și Valentin Bunea, a folosit următoarea formulă de joc: Pop - G. Radu, A. Burchi, A. Dumitru, Georgescu, Stan, Alexe, Negreanu, Baltag, D. Marin, Țurlea. Rezerve au fost Vintilă (autorul celui de-al doilea gol, primul fiind un autogol), R. Stere, Bunea.
Iată și rezultatele complete ale acestei etape:
AS Gherghița - Brădetul Ștefești 2-4
CS Blejoi II - Avântul Tomșani 9-1
Carpați Sinaia - Unirea Teleajen 0-2
Știința Albești - Sportul Câmpina 3-0
AS Starchiojd - Petrolul Ologeni 3-1
Progresul Bucov - Viitorul Puchenii Mari 2-2
CS Câmpina - Olimpia Cireșanu 7-1
CSO Mizil a stat.
În clasament, CS Câmpina - locul 1, cu 58 puncte; Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 56 puncte; Sportul Câmpina - locul 14, cu 34 puncte.
Etapa viitoare, 21-22 mai: Viitorul Puchenii Mari - CS Câmpina; Sportul Câmpina - CS Blejoi II; Triumf Poiana Câmpina - AS Gherghița.

2675 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1677 vizualizari
24 iun. 2022 07:23

Câmpina are o pleiadă de campioni sportivi în activitate. Ce facem cu ei? În ce fel îi ajută comunitatea?

Succesul colosal la înotătorului David Popovici la Mondialele de natație de la Budapesta a readus în atenție o discuție mai veche, mai amplă. Pe rețelele de socializare sau cu orice altă ocazie, persoane publice care nu au nicio legătură cu sportul, cu atât mai puțin cu această disciplină sau cu acest băiat minunat, se înghesuie să-l felicite, într-o încercare disperată de a se asocia cu succesul său, succes la care acești oameni nu au avut nicio contribuție. Dar absolut niciuna!

2476 vizualizari
23 iun. 2022 06:45

Din 26 iunie, începe o nouă ediție a competiției Caraimanul Kid's Cup, la fotbal

A devenit deja o frumoasă tradiție fotbalistică la Bușteni, ca în fiecare vară să se desfășoare o competiție de fotbal pentru copii, competiție care capătă o tot mai mare amploare de la o ediție la alta. Caraimanul Kid's Cup 2022 va începe duminică, 26 iunie, și se va încheia după o săptămână, duminică, 3 iulie.

Alte stiri recente

1442 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4433 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.