Primim de cititori. Cine o fi găsit această prescurtare pentru bulevard?

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine surprinsă pe Calea Dacia, pe sensul de intrare în municipiul Câmpina.

După cum se poate lesne observa din imagine, prescurtarea găsită pentru bulevard nu prea are nicio legătură cu... nimic și nu este demnă de un oraș care mândrea până nu demult cu cei mai mulți intelectuali raportat la mia de locuitori. Probabil vreun ”Dorel” sau poate cineva mai obișnuit cu buldoexcavatoarele decât cu... bulevardele a găsit această prescurtare care nu are legătură cu limba română. Prescurtarea oficială pentru bulevard este bd. sau b-dul (articulat). Cineva ar trebui să înlocuiască urgent acest indicator, mai ales că se află pe cea mai circulată arteră de intrare în Câmpina și ne facem de râs în fața vizitatorilor.
Vă reamintim că dacă surprindeți imagini care considerați că pot deveni o știre sau prin care doriți să atrageți atenția autorităților asupra unei probleme, ni le puteți transmite pe numărul de whatsapp 0733.388.425.

3555 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GigiD 09.12.2023 18:56 Să știe turiștii că la Câmpina administrația e analfabetă, de la șăf pân' la Dorel
  • El Puerco 10.12.2023 04:04 Ce analfabeti mai sunt si aia. Toata lumea stie ca prescurtarea Bulevardului este Bula.....Nu uitati sa capitalizati si prescurtarea pentru Strada....Str.
  • Olaru 10.12.2023 09:19 Istoria spune ca AM FOST orașul cu cei mai mulți intelectuali pe mp .Acum cred ca este TOTAL INVERS :))))
  • Popescu ion 10.12.2023 11:40 Cum e posibil ca o stradă sa se numească pe o latură aleea crizantemelor, iar pe cealaltă latură, Aleea Crizantemei.
  • G.M 10.12.2023 12:27 Suntem în top miștocari pe metru pătrat.Transportul in comun e peste multe orașe cu pretenții iar condiții de epoca comunistă,coșul zilnic mai scump decât la Ploiesti,lăsați o pasta cu intelectualii.In afara de CNNG și școala 7 scoli generale și licee câți frecventează biblioteca.Dar cat tineret vine la Biblioteca sau intra in librarii și lansări de carte la Campina...mereu sunt aceeași,uneori câteva figuri noi....când în Campina persoanele de etnie rromă câștigă mai bine din cerșit și duc ajutorul la aparate...au trai mai bun decât un inginer pensionar în fabrica.Cand pe grupuri online toți instiga la jocuri de noroc și vezi numai rromi care din bani gratis fac 10.000 Ron...pensia unui inginer pe 3 luni.Si femeile joaca la jocuri mai forță că un barbat

Actualitate

876 vizualizari
26 feb. 2024 19:58

Primim de la cititori. Cartierul Turnătoriei, din Câmpina, uitat de autorități?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse în cartierul Turnătoriei, din Câmpina.

984 vizualizari
26 feb. 2024 18:41

Doi șoferi din Câmpina s-au ales cu dosare penale - unul pentru alcool, altul pentru că avea permisul anulat

În cursul zilei de duminică, 25 februarie, doi bărbați din Câmpina, aflați fiecare la volanul mașinii sale, s-au ales cu dosare penale după ce au fost opriți în trafic de polițiști, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1114 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2187 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.