"Ar fi un vis urât ca policlinica să nu fie gata luna aceasta!"

Actualitate (Categoria articolului)

Reprezentanții administrației locale dau asigurări că lucrarea de modernizare a Policlinicii Municipale Câmpina va fi gata spre sfârșitul acestei luni. Cel puțin acesta a fost răspunsul pe care l-au primit consilierii locali la ultima ședință, atunci când au întrebat care este stadiul lucrărilor. "Spre sfârșitul lunii februarie, lucrările vor fi finalizate. Ar fi un vis urât să nu se întâmple așa", a afirmat directorul Direcției Investiții din cadrul Primăriei Câmpina, Eliza Oprescu. 

Pe teren e adevărat, se lucrează cu mai mult spot comparativ cu anul trecut. Ieri a fost montată structura externă pentru lift. Modernizarea Policlinicii Municipale Câmpina este un proiect început cu fonduri europene și care va fi terminat cu fonduri de la bugetul local deoarece nu a fost respectat termenul limită de finalizare - 31 decembrie 2015. Lucrările au început în luna martie a anului trecut, temenul de execuție prevăzut în contract fiind de nouă luni. Tot ce s-a făcut anul trecut s-a plătit din fonduri europene, iar ceea ce se realizează anul acesta va fi plătit din fonduri locale, suma alocată de la bugetul municipiului fiind de 665.000 lei. Lucrările sunt executate de SC General Service Grup 98 București, iar valoarea contractului pentru reabilitarea Policlinicii Municipale este de 3,88 milioane lei fără TVA.
Acum, să vedem dacă se adeveresc spusele directorului Direcției Economice, Eliza Oprescu, sau visul urât va continua.

5791 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

325 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.

2272 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.