"Ar fi un vis urât ca policlinica să nu fie gata luna aceasta!"

Actualitate (Categoria articolului)

Reprezentanții administrației locale dau asigurări că lucrarea de modernizare a Policlinicii Municipale Câmpina va fi gata spre sfârșitul acestei luni. Cel puțin acesta a fost răspunsul pe care l-au primit consilierii locali la ultima ședință, atunci când au întrebat care este stadiul lucrărilor. "Spre sfârșitul lunii februarie, lucrările vor fi finalizate. Ar fi un vis urât să nu se întâmple așa", a afirmat directorul Direcției Investiții din cadrul Primăriei Câmpina, Eliza Oprescu. 

Pe teren e adevărat, se lucrează cu mai mult spot comparativ cu anul trecut. Ieri a fost montată structura externă pentru lift. Modernizarea Policlinicii Municipale Câmpina este un proiect început cu fonduri europene și care va fi terminat cu fonduri de la bugetul local deoarece nu a fost respectat termenul limită de finalizare - 31 decembrie 2015. Lucrările au început în luna martie a anului trecut, temenul de execuție prevăzut în contract fiind de nouă luni. Tot ce s-a făcut anul trecut s-a plătit din fonduri europene, iar ceea ce se realizează anul acesta va fi plătit din fonduri locale, suma alocată de la bugetul municipiului fiind de 665.000 lei. Lucrările sunt executate de SC General Service Grup 98 București, iar valoarea contractului pentru reabilitarea Policlinicii Municipale este de 3,88 milioane lei fără TVA.
Acum, să vedem dacă se adeveresc spusele directorului Direcției Economice, Eliza Oprescu, sau visul urât va continua.

5617 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.