ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

La foarte scurt timp după apariția articolului am fost contactați de... noul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Liviu Davidescu, fostul candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar. Acesta ne-a confirmat că Marian Alexandru este cel care a semnat din partea Organizației Câmpina a ProRomânia protocolul de constituire a Alianței pentru Prahova, cu candidat și liste comune pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina. Apoi, pe 10 august, așa după cum am scris deja, Organizația Câmpina a fost dizolvată, iar a doua zi, organizația județeană l-a desemnat pe Liviu Davidescu să conducă organizația nou înființată, desemnarea având loc în cadrul unei ședințe de constituire a Organizației Câmpina a ProRomânia. ”Noi continuăm Alianța pentru Prahova, alături de PSD și PPU, cu toate angajamentele asumate deja și nu se pune problema să sprijinim vreun alt candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina în afara celui al Alianței pentru Prahova, Nicolae Moisescu”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Am discutat din nou și cu fostul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, care ne-a precizat: ”În Biroul de conducere al organizației locale, din care fac parte 13 membri, aleși în toamna anului trecut, la care s-a adăugat Liviu Davidescu, în momentul în care a fost desemnat candidat la funcția de primar, nimeni, cu excepția lui Liviu Davidescu, nu a dorit asumarea alianței cu PSD. Tocmai de aceea noi am decis dizolvarea organizației Câmpina și am anunțat public că susținem candidatura independentului Alin Moldoveanu. Cât privește ceea ce au făcut ei după plecarea noastră din partid, nu vreau să comentez cum o fi avut loc ședința de constituire, câți oameni or fi fost prezenți și alte obligații prevăzute în Statutul partidului. Pentru noi, eu și foștii membri ai Biroului, ProRomânia este un capitol închis și, repet, îl vom susține pe Alin Moldoveanu”, a mai adăugat Marian Alexandru.
Acum, Organizația Câmpina s-a dizolvat ieri, s-a reînființat astăzi, dar important de urmărit va fi aportul în voturi al Partidului ProRomânia la Alianța pentru Prahova.

4438 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Cirmaci 13.08.2020 15:36 IL SUSTII TU, ALEXANDRULE! NOI, NU...

Politică

5172 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

9 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

2033 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

1 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.