A început procesul electoral. 350 de persoane au votat în Câmpina în prima oră de la deschiderea urnelor

Actualitate (Categoria articolului)

32.031 câmpineni sunt așteptați astăzi la urne pentru a-i alege pe cei care să-i reprezinte în Parlamentul României. Toate cele 23 de secții de vot s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00. În prima oră de la deschiderea urnelor au votat 350 persoane, în mare parte membri ai comisiilor din secțiile de votare.

La nivelul județului Prahova sunt 672.068 persoane cu drept de vot, potrivit Autorității Electorale Permanente, iar în total numărul alegătorilor români din țară și din străinătate este de 18,2 milioane persoane. Viitorul Parlament va fi format din 134 senatori și 308 deputați.
În Prahova avem 64 de candidați pentru Senat din partea a zece partide: PNL, PSD, ALDE, PMP, PRU, USR, UDMR, PMR, ANR și PER. Pentru Camera Deputaților sunt 135 candidați, dintre care un independent, iar ceilalți pe listele următoarelor partide: PNL, PSD, ALDE, PMP, PRU, UDMR, PRM, ANR, USR și PER.
Alegerile parlamentare sunt monitorizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) prin intermediul a 19.000 de tablete care vor detecta orice tentativă de vot multiplu și cu care se va filma numărarea voturilor după închiderea secțiilor.
Pe parcursul întregii zile, Campinatv.ro vă va prezenta informații legate de desfășurarea alegerilor în municipiul Câmpina și localitățile vecine. 

2243 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1929 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1704 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.