Festivalul Dulceții - Brebu 2017, un eveniment cu invitați din patru țări și un spectacol de folclor autentic românesc

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Dulceții, care va avea loc la Brebu în perioada 26-27 august, va fi una specială. Alături de oficialitățile locale și județene, în acest an vor fi prezenți și oaspeți din străinătate, mai exact din Germania, Polonia, Ungaria și Republica Moldova. Sunt reprezentanți ai administrațiilor publice din localitățile cu care comuna Brebu este înfrățită.

Sâmbătă, în cursul dimineții, invitații vor participa la o slujbă religioasă oficiată de preoții localității la Mănăstirea Brebu, apoi vor vizita întregul complex arhitectural și Muzeul Matei Basarab. După aceea, într-un cadru festiv, de la ora 10.00, administrația locală va acorda titlul de "Cetățean de onoare al comunei Brebu" lui Antoni Karlaka - primarul localității Jablonka din Polonia și lui Ovidiu Dranga - ambasadorul României în Polonia. 
La ora 11.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului Dulceții, când se vor rosti discursuri și invitații vor vizita standurile de pe platoul de lângă sediul Primăriei. Tot sâmbătă, de la ora 17.00 va începe spectacolul, iar pe scenă vor urca Florin Vasilică și Grupul "Teleormanul", Daniel Trifu și "Taraful de Odinioară". De asemenea, va cânta pentru cei prezenți corul angajaților Primăriei Brebu și va dansa Ansamblul Folcloric "Brebenelul".
Festivalul Dulceții este un eveniment tradițional, organizat de Primăria și Consiliul Local Brebu. În fiecare an, zeci de firme de profil și producători individuali expun și vând aici dulcețuri, siropuri, șerbeturi, miere și produse apicole, dar și vinuri și prăjituri de casă.

6225 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1161 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1619 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

53 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.

167 vizualizari
26 iun. 2022 17:42

Iarina Cojocaru, dublă campioană națională la natație în probele de 100m bras și 200m bras

În perioada 22-26 iunie 2022,  la Târgoviște a avut loc Campionatul Național de Natație pentru Cadeți. Clubul câmpinean Barracuda a participat la categoria sub 12 ani cu Iarina Cjocaru, antrenată chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru, iar performanțele sale au fost de top.