Festivalul Dulceții - Brebu 2017, un eveniment cu invitați din patru țări și un spectacol de folclor autentic românesc

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Dulceții, care va avea loc la Brebu în perioada 26-27 august, va fi una specială. Alături de oficialitățile locale și județene, în acest an vor fi prezenți și oaspeți din străinătate, mai exact din Germania, Polonia, Ungaria și Republica Moldova. Sunt reprezentanți ai administrațiilor publice din localitățile cu care comuna Brebu este înfrățită.

Sâmbătă, în cursul dimineții, invitații vor participa la o slujbă religioasă oficiată de preoții localității la Mănăstirea Brebu, apoi vor vizita întregul complex arhitectural și Muzeul Matei Basarab. După aceea, într-un cadru festiv, de la ora 10.00, administrația locală va acorda titlul de "Cetățean de onoare al comunei Brebu" lui Antoni Karlaka - primarul localității Jablonka din Polonia și lui Ovidiu Dranga - ambasadorul României în Polonia. 
La ora 11.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului Dulceții, când se vor rosti discursuri și invitații vor vizita standurile de pe platoul de lângă sediul Primăriei. Tot sâmbătă, de la ora 17.00 va începe spectacolul, iar pe scenă vor urca Florin Vasilică și Grupul "Teleormanul", Daniel Trifu și "Taraful de Odinioară". De asemenea, va cânta pentru cei prezenți corul angajaților Primăriei Brebu și va dansa Ansamblul Folcloric "Brebenelul".
Festivalul Dulceții este un eveniment tradițional, organizat de Primăria și Consiliul Local Brebu. În fiecare an, zeci de firme de profil și producători individuali expun și vând aici dulcețuri, siropuri, șerbeturi, miere și produse apicole, dar și vinuri și prăjituri de casă.

6639 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.