761 de candidaţi nu s-au mai prezentat la înscriere şi alţi 14 au fost respinşi în prima zi a contravizitei medicale la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Examenul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina este în plină desfăşurare. După ce vineri şi sâmbătă au avut loc înscrierile candidaţilor, duminică a început contravizita medicală. Deja după faza înscrierii şi după prima zi a contravizitei medicale sunt mai puţini candidaţi cu 775. Astfel, în momentul de faţă, pentru cele 1.300 locuri mai concurează 5.986 cadidaţi.

În privinţa celor 14 candidaţi care nu au trecut de contravizita medicală în prima zi, şase nu s-au prezentat, şase au fost declaraţi inapţi, unul s-a retras, iar un altul a fost declarat nepromovat al contravizitei medicale. Cei 14 se adaugă celor 761 de candidaţi care nu au mai venit la înscriere, deşi trecuseră de faza preliminară a depunerii dosarelor. Dacă la acel moment, pe 15 iunie, erau înscrişi 8.249 candidaţi, în prezent numărul acestora a ajuns la 5.986, ceea ce înseamnă că sunt 4,6 candidaţi pe un loc, Dar, cu siguranţă, numărul candidaţilor va mai scădea până pe 31 august când se încheie contravizita medicală şi testarea aptitudinilor sportive.
Astăzi, luni, 27 august, au început şi probele sportive eliminatorii, în sălile de sport din Breaza, Băicoi, Blejoi, Comarnic, Cornu şi Plopeni. Testarea aptitudinilor sportive se va face, la fel ca şi la precedenta sesiune de admitere, prin parcurgea unui traseu practic-aplicativ.
Proba de verificare a cunoştinţelor (proba scrisă la limba română și o limbă străină) se va desfăşura în data de 3 septembrie 2018, aceasta urmând a fi susţinută de candidaţii care au promovat probele eliminatorii. Rezultatele vor fi afișate marți, 4 septembrie, iar candidaţii nemulțumiți pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor. Rezultatele finale, după contestații, vor fi anunțate miercuri, 5 septembrie.

13016 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.