Andreea Lungu, vicecampioană naţională la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

La Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin" au avut loc ieri şi astăzi finalele Campionatului Naţional de Atletism pentru juniori II. Câmpina a fost bine reprezentată la această competiţie şi a obţinut un preţios titlu de vicecampioană naţională în proba feminină de aruncarea discului prin Andreea Lungu.

Andreea Lungu (antrenor prof. Mihaela Marin) a reuşit o aruncare de 37,79m, din a doua încercare, performanţă cu care s-a clasat pe locul al doilea, obţinând astfel titlul de vicecampioană naţională.
În a doua zi a întrecerilor, Andreea Lungu a participat la proba de aruncarea greutăţii, unde s-a clasat pe locul 5, dar la numai 36 centimetri de podium. Andreea Lungu a reuşit, din ultima încercare, să arunce la 12,58m.
În proba similară masculină, Marius Vasile a ocupat locul 9, cu o aruncare de 12,27m (din a doua încercare), dar trebuie spus că toţi cei 8 clasaţi în faţa sa sunt cu doi sau chiar trei ani mai mari decât sportivul câmpinean. În aceeaşi probă, Sebastian Oprea s-a clasat pe locul 11, cu o aruncare de 11,26m.

6213 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Elena 19.06.2016 23:59 Felicitari copii si antrenori!

Sport

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

Alte stiri recente

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.