CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Andreea Lungu, vicecampioană naţională la aruncarea discului

- Sport -

Andreea Lungu, vicecampioană naţională la aruncarea discului

La Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin" au avut loc ieri şi astăzi finalele Campionatului Naţional de Atletism pentru juniori II. Câmpina a fost bine reprezentată la această competiţie şi a obţinut un preţios titlu de vicecampioană naţională în proba feminină de aruncarea discului prin Andreea Lungu.

Andreea Lungu (antrenor prof. Mihaela Marin) a reuşit o aruncare de 37,79m, din a doua încercare, performanţă cu care s-a clasat pe locul al doilea, obţinând astfel titlul de vicecampioană naţională.
În a doua zi a întrecerilor, Andreea Lungu a participat la proba de aruncarea greutăţii, unde s-a clasat pe locul 5, dar la numai 36 centimetri de podium. Andreea Lungu a reuşit, din ultima încercare, să arunce la 12,58m.
În proba similară masculină, Marius Vasile a ocupat locul 9, cu o aruncare de 12,27m (din a doua încercare), dar trebuie spus că toţi cei 8 clasaţi în faţa sa sunt cu doi sau chiar trei ani mai mari decât sportivul câmpinean. În aceeaşi probă, Sebastian Oprea s-a clasat pe locul 11, cu o aruncare de 11,26m.


19 Jun 2016 13:27 6454 vizualizari


Comentarii


  • 19.06.2016 23:59 Elena Felicitari copii si antrenori!
841 vizualizari 28 May 2024 21:53 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina a pierdut semifinala și va juca finala mică

În penultima zi a turneului final al Campionatului Național de Handbal feminin jujniori III, Spernață, care are loc la Sceava, CS Câmpina a pierdut semifinala.

citeste mai mult
1813 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
1076 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1637 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV