Superliga B Prahova. Progresul Bucov - CS Câmpina 0-4. Start lansat spre... promovare

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din cadrul primei etape a returului în Superliga B Prahova, la fotbal. După o infuzie de capital de la bugetul local, solicitată și asumată de președintele Adrian Stoican, CS Câmpina și-a îmbunătățit lotul și a plecat lansat în acest retur pentru îndeplinirea obiectivului - promovarea în Liga A.

Meciul de la Bucov, cu formația Progresul, din localitate, a fost la discreția câmpinenilor, care au marcat prin Cl. Dumitrescu, Spuraciu și Filip (2). Dincolo de rezultat, jocul a fost unul bun, care dă speranțe că îndeplinirea obiectivului poate fi realizabilă, chiar dacă acest lucru presupune câștigarea tuturor meciurilor din această a doua parte a campionatului.
Iată și echipa aliniată la startul partidei de la Bucov de antrenorii Mugurel Dedu și Claudiu Dumitrescu: Antal - Coman (cpt), Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Fl. Tocitu (85 S. Spoială), Cl. Dumitrescu (85 S. Iordache), Botoșneanu (75 A. Manole), Filip, Matei (75 Buzilă), Spurcaciu (70 Matache).
Înaintea acestei etape, CS Câmpina se afla pe locul 11, cu 21 puncte, iar etapa viitoare, câmpinenii vor întâlni pe teren propriu formația CSO Mizil.
Duminică, 6 martie, într-un meci din cadrul aceleiași etape din Superliga B Prahova, pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina se vor întâlni Sportul Câmpina și Triumf Poiana Câmpina, poienarii fiind liderul clasamentului înaintea acestei etape.

2875 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

108 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

473 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: