Poliția Locală Câmpina caută conducătorul unui vehicul care a intrat în intersecția de la Răcitor peste betonul proaspăt turnat

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 24 noiembrie 2021, s-a turnat mai mult de jumătate din placa de beton de la intersecția străzilor B.P. Hasdeu și Calea Doftanei din municipiul Câmpina, cunoscută ca fiind intersecția de la Răcitor. Apoi, muncitorii au blocat și marcat corespunzător intrarea în intersecție și au plecat. Joi dimineață, surpriză...

Urme adânci de cauciucuri arătau că un autovehicul a pătruns în intersecție și a distrus placa de beton. Poliția Locală Câmpina a sesizat situația și caută acum conducătorul mașinii. În întreaga intersecție există o singură cameră video de supraveghere, care a surprins imaginile cu mașina respectivă. Din păcate, această cameră video, amplasată în urmă cu mai mulți ani, are o rezoluție mică și nu permite identificarea numărului de înmatriculare al unui vehicul pe timpul nopții, plăcuța fiind reflectorizantă. Dar polițiștii au putut vedea pe înregistrarea video cum conducătorul auto trece efectiv prin blocajul făcut de muncitori și se oprește... în beton. Poliția Locală va continua cercetările pentru identificarea și sancționarea conform legii a conducătorului vehiculului respectiv. Eventual, dacă cineva recunoaște din imagini mașina în cauză sau are informații despre incident, poate contacta Poliția Locală Câmpina.

Citiți și: ”Surprizele” din intersecția de la ”Răcitor” din Câmpina. Circulația va mai fi închisă o vreme pentru turnarea unei platforme din beton

8433 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 25.11.2021 13:05 CăutaținumereledeBucureșt. Vămai dau un pont. Stațiînzona Muscel în weekend și o să aveți zdravăn de lucru.
  • Rares 25.11.2021 17:08 Câmpina în deriva. În periplul sau pe Calea Doftanei nu s a mai intersectat cu camere video. Ghicitoare pt Politia Comunitara, pt gardienii publici care dorm... Putin pusa mintea la contribuție. Dar cum numai avem detectivi sa păzească panseluțe și balcoane înflorite. Eu l as fi pus pe Piciu șef la politie, bate asta la ei ca la fasole. Și comasa 2 politici și făceam o trupa de temut. Unu nu se mai arunca după Turnul din Pisa
  • Ciolanul 26.11.2021 13:16 Sper ca omul care a intrat cu masina prin betonul ala sa dea in judecata compania care lucreaza acolo pentru ca nu a pus semne rutiere si restrictii sa opreasca soferii sa treaca prin zona aia. Bine ca saracu om nu a facut un accindent sau nu s-a ranit din urma neglijentei si ineptia altora.

Actualitate

2648 vizualizari
18 ian. 2022 09:46

2.891 locuri suplimentare pentru admiterea la școlile postliceale ale MAI. Modificări importante în probele de examen

1 comentarii

În Monitorul Oficial a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 67/2022, care modifică HG 477/2021 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și cel superior de stat. Conform noului act normativ, numărul de locuri pentru anul I, la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne, este de 5.559, mai mult decât dublu față de numărul de locuri aprobat inițial (2.668). Cele 2.891 de locuri suplimentare vor fi alocate celor șase școli postliceale ale MAI, pentru o sesiune de admitere care va avea loc în luna martie a acestui an.

6604 vizualizari
17 ian. 2022 19:20

O câmpineancă este noul ambasador al României la Uniunea Europeană

La finalul anului trecut, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire a noului ambasador al României la Uniunea Europeană, în persoana Iuliei Raluca Matei.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.