La Câmpina, maraton de lectură din opera lui Shakespeare

Eveniment (Categoria articolului)

Miercuri, 20 aprilie 2022, începând cu ora 12.00, cu ocazia Zilei Mondiale a Cărții și a drepturilor de autor, Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” vă invită la un maraton de lectură în limba engleză din opera lui William Shakespeare.

Evenimentul se adresează tuturor elevilor câmpineni și presupune lectura/ recitarea/ interpretarea unui fragment în limba engleză, din opera scriitorului britanic William Shakespeare. Puteți veni cu un fragment pregătit sau puteți citi pe loc chiar dintr-o carte a bibliotecii. Toții elevii participanți vor primi diplome și cărți în limba engleză.
Evenimentul va avea loc la Secția de carte în limba engleză, de la Casa Tineretului. Pentru înscrieri și detalii, sunteți invitați să contactați reprezentanții Bibliotecii Municipale ”Dr. C.I. Istrati” la numărul de telefon 0244.336.006.
Evenimentule ste organizat în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Câmpina.

2760 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1662 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1982 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1360 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1936 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.