Alegeri la Organizația Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune. Daniel Ioniță este președinte și candidatul partidului pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cea mai nouă apariție pe scena politică prahoveană - Partidul Prahova în Acțiune a organizat vineri, 31 ianuarie, alegerile pentru filiala din Câmpina. În prezența președintelui fondator al partidului, Mihai Apostolache - președinte al organizației județene, s-au ținut discursuri, au fost prezentate candidaturile pentru funcțiile de conducere ale organizației locale și s-a votat... electronic, ceea ce reprezintă chiar o premieră.

Discursurile au fost specifice unui an electoral, cu mesaje mobilizatoare, cu promisiuni, cu îndemnuri la fapte, pentru că, să nu uităm, nu mai sunt decât patru luni până la alegerile locale, alegeri care reprezintă o miză foarte mare pentru toate formațiunile politice, fie ele mai vechi sau mai noi. Foarte important pentru organizația de la Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune a fost prezența destul de numeroasă din sala mica a Casei de Cultură "Geo Bogza" - aproximativ 80 de membri și simpatizanți ai acestei formațiuni politice, ceea ce reprezintă un număr important având în vedere faptul că vorbim, totuși, despre un partid nou înființat. În cea mai mare parte sunt foștii membri ai ALDE Câmpina, cei care au plecat, alături de Daniel Ioniță, la Prahova în Acțiune.
Poate cel mai așteptat moment al serii a fost cel al votului. Și nu pentru a se vedea cine și ce funcții va ocupa, ci pentru modelul inedit de vot la nivelul alegerilor într-o organizație locală a unei formațiuni politice - vot electronic. Fiecare membru al partidului a primit un card personalizat pe care l-a scanat și a putut vota în fața unui monitor, rezultatele fiind cunoscute aproape imediat. Astfel, dacă Daniel Ioniță nu a avut contracandidat, devenind noul președinte al organizației locale (în unanimitate, cu 64 de voturi), pentru celelalte funcții au fost mai mulți candidați, în urma votului electronic rezultatul fiind următorul: vicepreședinți - Mihai Cojocaru (64 voturi), Liviu Davidescu (48 voturi) și Ștefan Balaș (46 voturi), iar secretar - Beatrice Postelnicu (37 voturi). De asemenea, prin vot deschis, organizația câmpineană a Partidului Prahova în Acțiune a aprobat candidatura lui Daniel Ioniță la funcția de primar al municipului Câmpina, acesta devenind astfel primul candidat oficial pentru Cabinetul nr.1 de la Casa cu Grifoni.
Precizăm faptul că Daniel Ioniță este și președinte executiv al organizației județene a Partidului Prahova în Acțiune, iar la alegerile de la Câmpina, alături de președintele Mihai Apostolache, s-au mai aflat secretarul general Ionela Băzăvan, trezorierul Sorin Trandafir și vicepreședintele Alexandru Vasile.

6895 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2017 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4755 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.