Noaptea trecută, pe DN1, un bărbat a fost reținut de polițiști. Avea permisul anulat și era... băut bine!

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat de 56 ani a fost reținut noaptea trecută, în jurul orei 2.00, pe DN1, în apropierea localității Bănești, de polițiștii care au constatat că acesta comisese două infracțiuni la regimul rutier, fiind un adevărat pericol public pe orice șosea, mai ales pe cea mai circulată șosea din România.

Polițiștii prahoveni au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice anulat. Întrucât conducătorul auto emana și halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, în baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore,  urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are permisul de conducere anulat, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1906 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 03.12.2023 09:11 Dragi conducatori, nu uitati ca limba centurii de siguranta are o deschidere care se poate folosi pentru a desface capacul unei sticle de bere.

Actualitate

22 vizualizari
23 feb. 2024 19:15

Primim de la cititori. Mizerie de nedescris și pământ pietrificat pe scaune în stația de călători din cartierul Turnătoriei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu stația de călători din cartierul Turnătoriei, din municipiul Câmpina.

1628 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

Alte stiri recente

799 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

337 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.