Superliga B Prahova. CSO Mizil - Triumf Poiana Câmpina 0-1

Sport (Categoria articolului)

Ultima deplasare din această ediție de campionat pentru echipa Triumf Poiana Câmpina a fost la Mizil, acolo unde a întâlnit formația locală, CSO Mizil.

Partida a fost dominată cu autoritate de poienari, care s-au mpus doar cu 1-0, prin golul reușit de Stan, în minutul 35, dar elevii lui Alin Postolache și Valentin Bunea au mai ratat alte numeroase ocazii la poarta gazdelor.
În final, o victorie clară, care consolideză prima poziție în clasament pentru poienari.
Triumf Poiana Câmpina a evoluat la Mizil în următoarea alcătuire: G. Ilie - Baltag, G. Radu, A. Dumitru, I. Dumitru, Georgescu, Bunea, D. Marin (65 Țurlea), M. Stere (49 O. Stere), Stan, Vintilă (78 Pop).
Iată și rezultatele acestei etape:
Avântul Tomșani - Brădetul Ștefești 1-3
Viitorul Puchenii Mari - Știința Albești 2-0
Olimpia Cireșanu - CS Blejoi II 1-3
Unirea Teleajen - CS Scorțeni Bordeni 1-1
Petrolul Ologeni - Carpați Sinaia 5-1
Sportul Câmpina - AS GHerghița 4-1
AS Starchiojd - Progresul Bucov 7-1
CS Câmpina a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 63 puncte; CS Câmpina - locul 2, 61 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, 40 puncte.
Etapa viitoare, ultima a campionatului, pe 11-12 iunie: Triumf Poiana Câmpina - Avântul Tomșani, Brădetul Ștefești - Sportul Câmpina, CS Câmpina - AS Starchiojd.

2136 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.