Mai multe drumuri naționale au fost închise din cauza ninsorii și viscolului. În Prahova, doar drumul spre Cota 1400 este închis

Actualitate (Categoria articolului)

În județul Prahova se circulă greu, în condiții de iarnă, dar nu sunt drumuri blocate. Singurul drum închis este cel spre Cota 1400 din Sinaia. În schimb, în alte județe, mai multe porțiuni de drumuri naționale au fost închise circulației. Potrivit Centrului INFOTRAFIC al Poliției Române, au fost închise autostrada A2 București - Constanța și următoarele drumuri naționale:

Județele Brăila, Constanța, Ialomița și Călărași – toate drumurile naționale
Județul Buzău
: DN 2B Buzău – Brăila, DN 22 Râmnicu Sărat – Brăila, DN 2 și DN 2C Buzău - Slobozia
Județul Vrancea
: DN 2N Bogza – Dumbrăveni, DN 23A Gologanu – Ciorăști și DN 23B Măicănești – Ciorăști
Județul Galați
: DN 24D Tulucești – limita județului Vaslui, DN 22B (dig), DN 25 Șendreni – Hanu Conachi
Județul Ilfov
: DN 2, DN 4, DN 3 Brănești către Călărași (km 20-25)
Județul Tulcea
: DN 22 Măcin – Tulcea, DN 22E Garvăn – I.C. Brătianu, DN 22D Măcin – Două Cantoane, DN 22A Cataloi – Topolog, DN 22F Nalbant - Horia

Județul Prahova se află sub cod galben de ninsoare și viscol până în această seară, la ora 20.00. Este posibil, însă, ca avertizarea emisă de ANM să fie prelungită. În județele Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța și Călărași a fost instituit codul roșu de viscol până la ora 13.00.

4490 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

723 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1278 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

436 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3143 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.