În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Actualitate (Categoria articolului)

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

Este una dintre propunerile pe care le-a adus în atenția primarului Alin Moldoveanu consilierul local Cosmin Raț, în cadrul întâlnirilor avute pe tema bugetului local. De altfel, consilierul Partidului Oamenilor Liberi vorbește de mai mult timp despre acest proiect prin care se dorește reînvierea uneia dinte cele mai frumoase tradiții din sportul câmpinean - motocrosul. A fost identificat un teren pe Șoseaua Paltinu, deasupra terenului unde se intenționa anii trecuți realizarea unui parc industrial, în zona ”21 Decembrie”. Terenul prezintă o serie de avantaje: un cadru natural propice pentru motocros, acces facil și direct la viitoarea șosea de centură pe valea râului Doftana, nu are în jur locuințe sau sedii de firmă și, în plus, nu necesită aproape nicio investiție. 
Cel puțin pentru început, administrația locală își propune să amenajeze acest teren pentru antrenamente și pentru curse cu ATV-uri, reacțiile fiind, în general, pozitive în rândul deținătorilor de ATV-uri și ai iubitorilor sporturilor cu motor.
Mai mult, în cadrul dezbaterii publice pe tema bugetului local, președintele PSD Câmpina, Ioan Mușat, a declarat că susține ideea reînvierii tradiției motocrosului, astfel că sunt toate premisele pentru a vedea, din nou, motocros la Câmpina.

2026 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1919 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1701 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1535 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

701 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.