În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Actualitate (Categoria articolului)

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

Este una dintre propunerile pe care le-a adus în atenția primarului Alin Moldoveanu consilierul local Cosmin Raț, în cadrul întâlnirilor avute pe tema bugetului local. De altfel, consilierul Partidului Oamenilor Liberi vorbește de mai mult timp despre acest proiect prin care se dorește reînvierea uneia dinte cele mai frumoase tradiții din sportul câmpinean - motocrosul. A fost identificat un teren pe Șoseaua Paltinu, deasupra terenului unde se intenționa anii trecuți realizarea unui parc industrial, în zona ”21 Decembrie”. Terenul prezintă o serie de avantaje: un cadru natural propice pentru motocros, acces facil și direct la viitoarea șosea de centură pe valea râului Doftana, nu are în jur locuințe sau sedii de firmă și, în plus, nu necesită aproape nicio investiție. 
Cel puțin pentru început, administrația locală își propune să amenajeze acest teren pentru antrenamente și pentru curse cu ATV-uri, reacțiile fiind, în general, pozitive în rândul deținătorilor de ATV-uri și ai iubitorilor sporturilor cu motor.
Mai mult, în cadrul dezbaterii publice pe tema bugetului local, președintele PSD Câmpina, Ioan Mușat, a declarat că susține ideea reînvierii tradiției motocrosului, astfel că sunt toate premisele pentru a vedea, din nou, motocros la Câmpina.

2349 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1045 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1101 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

35 vizualizari
22 apr. 2024 18:38

Marius Anghelescu și-a depus dosarul de candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

În cursul zilei de luni, 22 aprilie, la Biroul Electoral Câmpina s-a prezentat Marius Anghelescu, care și-a depus candidatura ca independent pentru Consiliul Local Câmpina.

467 vizualizari
22 apr. 2024 11:47

PSD este primul partid care a depus la Biroul Electoral dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

1 comentarii

PSD Câmpina a spart gheața, fiind primul partid care depune dosarele de candidați la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, constituit pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.