Primarului Horia Tiseanu i-a fost prelungit cu încă 60 de zile controlul judiciar

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a fost din nou la DNA Ploiești, vineri, 20 ianuarie. Procurorii l-au anunțat că i-a fost prelungită, cu încă 60 de zile, măsura controlului judiciar.

Vă reamintim că Horia Tiseanu este urmărit penal într-un dosar de corupție, fiind acuzat de către procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mită, iar ulterior i s-a adăugat și acuzația de delapidare. După audierea de la sediul DNA Ploiești, din septembrie 2016, Horia Tiseanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura fiind prelungită cu încă 60 de zile la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, când DNA a și extins cercetările la Primăria Câmpina, iar acum cu încă 60 de zile. 
Pe timpul cât se află sub control judiciar, primarul Horia Tiseanu trebuie să respecte următoarele obligații:
a) să se prezinte la sediul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești sau la sediile instanțelor de judecată, ori de câte ori este chemat,
b) să informeze de îndată organele judiciare cu privire la schimbarea locuinței,
c) să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova - Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat,
d) să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar,
e) să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme,
f) să nu părăsească țara.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

9787 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ho SI Min 25.01.2017 15:29 Si ma rog ,ce atata secretizare,vrem si noi sa stim ce a mai furat, chiar daca se cheama delapidare.Curaj,nu e rost de gratiere.hehehhee.

Actualitate

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1317 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1125 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.