Primarului Horia Tiseanu i-a fost prelungit cu încă 60 de zile controlul judiciar

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, a fost din nou la DNA Ploiești, vineri, 20 ianuarie. Procurorii l-au anunțat că i-a fost prelungită, cu încă 60 de zile, măsura controlului judiciar.

Vă reamintim că Horia Tiseanu este urmărit penal într-un dosar de corupție, fiind acuzat de către procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mită, iar ulterior i s-a adăugat și acuzația de delapidare. După audierea de la sediul DNA Ploiești, din septembrie 2016, Horia Tiseanu a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Măsura fiind prelungită cu încă 60 de zile la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, când DNA a și extins cercetările la Primăria Câmpina, iar acum cu încă 60 de zile. 
Pe timpul cât se află sub control judiciar, primarul Horia Tiseanu trebuie să respecte următoarele obligații:
a) să se prezinte la sediul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Ploiești sau la sediile instanțelor de judecată, ori de câte ori este chemat,
b) să informeze de îndată organele judiciare cu privire la schimbarea locuinței,
c) să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova - Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat,
d) să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar,
e) să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme,
f) să nu părăsească țara.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

9725 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ho SI Min 25.01.2017 15:29 Si ma rog ,ce atata secretizare,vrem si noi sa stim ce a mai furat, chiar daca se cheama delapidare.Curaj,nu e rost de gratiere.hehehhee.

Actualitate

344 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

404 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

59 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

142 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.