Domnule primar, domnule viceprimar, cineva își bate joc de dvs.! Și de toți câmpinenii

Actualitate (Categoria articolului)

Unii fac poduri din sticlă, tuneluri subacvatice, șosele suspendate. La Câmpina, se pun plombe. Și nu oricum, ci exact așa ca în imagini.

Zilele acestea au fost plombate gropile (mai mici sau mai mari) de pe trotuarele Bulevardului Nicolae Bălcescu. Apoi, s-a intervenit pe Strada Ion Câmpineanu, unde s-a plombat carosabilul. Pozele spun mai multe decât am putea scrie noi aici. Totuși, precizăm că lucrările au fost executate de Atelierul de Infrastructură Urbană al Primăriei municipiului. În joc este imaginea Câmpinei. Este și imaginea celor care conduc localitatea și care, sperăm noi de mai multă vreme, vor vedea realitatea de pe străzile municipiului și vor lua măsurile corespunzătoare.

10554 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ciocodeica 13.09.2016 10:07 Primarul are aere conditionate si lcd in ... .Au trecut alegerile,nu ii pasa
  • ion enescu 13.09.2016 10:42 RUȘINE MARE, pentru Primar, Vice și cei care au făcut recepție la lucrare. Cer să se impute banii de la cei 3 pentru execuția acestor lucrări. ...
  • Robert 13.09.2016 12:35 Eu cred ca tocmai primarul si viceprimarul sunt cei care isi bat joc de noi, campinenii! Sa le fie rusine!!!!
  • cristi 13.09.2016 22:24 acestea sunt Capodopere , Arta , sincer cred ca pana si Caragiale ar ramane perplex daca ar vedea pana unde sa ajuns in tarisoara asta care nea inzestrato D-zeu cu de toate ,mai putin MINTE !!!!!!
  • Nini sapunaru 15.09.2016 10:23 Ce vedem in poze ,face parte din PROIECTUL "CAMPINA IN MISCARE"promisa de Vice,despre Primar ce sa mai zici, e ABSENT NEMOTIVAT si ridica salariu lunar fara sa transpire.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.