CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liga A Prahova. CS Câmpina - CSO Băicoi 0-2

- Sport -

Liga A Prahova. CS Câmpina - CSO Băicoi 0-2

Doar o repriză a rezistat gruparea câmpineană în fața liderului Ligii A, CSO Băicoi. O repriză în care a avut ocazii mai multe și mai clar decât formația care, foarte probabil, va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga a treia.

Câmpinenii au început partida cu multă determinare, dorind parcă să demonstreze că pot pune probleme liderului. Și le-a pus destule probleme, astfel că la pauză, din cabina oaspeților se auzeau doar strigătele antrenorului Vali Lazăr.
Imediat după începerea reprizei secunde, oaspeții au deschis scorul prin Stoica, secundul echipei, care a împins din apropiere mingea în plasă, după ce portarul Tibi Ionescu, a scos cu dificultate un șut puternic, dintr-o lovitură liberă de la marginea suprafeței de pedeapsă. După numai câteva minute, Ghinea, a dublat avantajul, încheind practic jocul.
Câmpinenii au avut o situație inedită în acest meci - toți cei trei antrenori ai echipei s-au aflat în teren - Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu, Tiberiu Ionescu. Iată și echipa aliniată de CSC: T. Ionescu - Bej, Tănase, Merluță, Crețu, Feraru (75 Amar), C. Dumitrescu (63 Badea), Bărcănescu, Toma (87 Tocitu), Dedu, Bobeică (77 Nichifor). 
Rezultatele acestei etape - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va juca sâmbătă după-amiază la Brebu, cu formația AFC Brebu.


21 Apr 2024 09:29 1873 vizualizari


Comentarii


1302 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
740 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1555 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV