Societatea MIRAS INTERNATIONAL angajează mai multe categorii de personal pentru punctul de lucru de la Bănești

Anunțuri (Categoria articolului)

Societatea MIRAS INTERNATIONAL SRL angajează, pentru punctul de lucru de la Bănești, ȘEF SECȚIE CONFECȚII MONTAJ, MECANIC ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII, LĂCĂTUȘ CONFECȚII METALICE, OPERATOR CNC, ȘOFER AUTOCAMION.

1. Șef secție confecții montaj
Cerințe: studii superioare tehnice, experiență în domeniu minim 2 ani, cunoștințe de MS Office (Excel, Word) și Autocad, capacitate de întelegere a proiectelor tehnice de confecții montaj, bune abilități de comunicare, relaționare, de coordonare a personalului din subordine și a activității de producție.
Obiective:
- să asigure întregul proces tehnologic de producție în vederea realizării producției planificate
- sa dezvolte capacitatea de producție prin folosirea corectă și eficientă a resurselor și a mijloacelor de producție. 

2. Mecanic întreținere și reparații
Cerințe: formare profesională ca lăcătuș mecanic de întreținere și reparații (nivel mediu), experiență în efectuarea lucrărilor de întreținere și de reparații instalații, mașini cu comandă numerică, utilaje; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. 

3. Lăcătuș confecții metalice
Cerințe: experiență în domeniu de minim 2 ani, abilități foarte bune de interpretare a desenului tehnic, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă. Constituie un avantaj calificarea în lăcătușerie confecții metalice sudate și autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E). 

4. Operator CNC
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, studii medii, seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă, autorizația de macaragiu pod rulant (grupa E) reprezintă un avantaj. 

5. Șofer autocamion
Cerințe: experiență în domeniu minim 2 ani, permis categoria B, C, E; card tahograf; atestat transport marfă; seriozitate, corectitudine, capacitate de a lucra în echipă; disponibilitate la deplasări. 

Se oferă pachet salarial atractiv, bonuri de masă, decontarea transportului și condiții de muncă într-un cadru modern.
CV-urile pot fi transmise la adresa e-mail: oana.savu@miras.ro sau direct la sediul societății din Bănești, str. Stupini, nr. 85A, jud. Prahova. Pentru relații suplimentare telefon: 0244.374.012.

2894 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

2807 vizualizari
17 iun. 2022 20:49

Anunț privind organizarea unei licitații publice pentru închirierea unui spațiu la Casa Tineretului Câmpina

Casa Tineretului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații: licitație publică pentru închirierea spaţiului în suprafaţă totală de 201,38 mp situat la parterul instituţiei proprietate publică a municipiului Câmpina, din B-dul. Nicolae Bălcescu, nr. 50, pentru desfăşurarea de activităţi - baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, inclusiv organizarea de concerte de muzică şi activităţi artistice. Prețul minim de pornire al licitației este de 30 lei/mp/lună (fără TVA). Pasul de licitaţie va fi de 3 lei.

1550 vizualizari
09 iun. 2022 14:31

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

1444 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4440 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.