Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

Astfel, la Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, atleții câmpineni au obținut următoarele rezultate:
David Marin - locul 3, medalie de bronz, aruncarea suliței, 39,12m;
Cristian Roșioru - locul 4, aruncarea suliței, 38,64m;
Norbert Chițu - locul 5, aruncarea discului, 32,56m.
La Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 18 ani, Gabriel Văcărescu s-a clasat pe locul al doilea, obținând titlul de vicecampion național și medalia de argint la heptatlon, performanță realizată după două zile pline, cu câte 7 ore de competiție, la șase din cele șapte probe realizând noi recorduri personale și un total de 4.004 puncte. Din păcate, la acest concurs nu a putut fi prezent câmpineanul Ștefan Gagiu, favoritul probei, care se recuperează după o accidentare la coapsă.

2045 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.03.2023 13:27 Complimenti!👏👏👏

Sport

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.