Ioana Plăvan, pe podium la Balcaniada de atletism pentru juniori din Turcia

Sport (Categoria articolului)

Ioana Plăvan şi antrenorul său, Nicolae Pavel, se află la Bolu, în Turcia, unde participă la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori. În această după-amiază, sportiva legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina a participat la proba de aruncarea suliţei, unde s-a clasat pe un onorant loc 3, cu o aruncare de 47,79m, din prima încercare.

În proba feminină de aruncarea suliţei au fost prezente 6 sportive, câte una din fiecare ţară balcanică, gazdele având privilegiul de a include la start două sportive. Podiumul final a arătat astfel:
1.Azize Altin (Turcia) - 50,77m
2.Afroditi Maniou (Grecia) - 48,13m
3.Ioana Plăvan (România) - 47,79m
Aşadar, sportiva din Câmpina a fost la numai 34 de centimetri de o medalie de argint la Balcaniadă. Oricum, performanţa sportivei antrenată de Nicolae Pavel este de departe cel mai bun rezultat din acest an pentru sportul câmpinean.
În momentul de faţă, într-un clasamment provizoriu, echipa feminină a României ocupă locul 3, cu 40 puncte, în urma Turciei şi a Greciei, astfel că la finalul întrecerilor, sportiva din Câmpina are mari şanse să-şi mai treacă în cont o medalie, şi în clasamentul pe echipe.

9731 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

Alte stiri recente

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.