Ziua Femeii, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Clubul Pensionarilor din Câmpina a avut loc astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, un frumos eveniment dedicat, bineînțeles, sărbătoritelor acestei zile speciale. A fost o acțiune organizată de Primăria Câmpina și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. 

Pensionarele din Câmpina, prezente la eveniment, au primit flori din partea primarului Horia Tiseanu, a consilierilor locali Enache Dragomir și Gabriel Dima (membri în Comitetul Director al Clubului Pensionarilor) și din partea președintelui CAR Pensionari Câmpina, Marian Niculescu. S-au rostit discursuri frumoase, s-au făcut urări, s-au împărțit felicitări, mărțișoare și ciocolată, iar istoricul Alin Ciupală le-a încântat pe doamne cu povestioare despre femei celebre din Câmpina de altădată. (video)
A urmat un program artistic susținut de copii, un program care le-a încântat pe doamne, iar pe unele le-a făcut chiar să lăcrimeze de emoție. Elevi de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" au recitat poezii dedicate mamei, tinerele soliste Alexia Ioana și Valentina Ivan au cântat două melodii foarte frumoase: "Stai lângă mine, mamă", respectiv "Mulțumesc, iubită mamă", iar grupul "Muguraș de primăvară" (Clubul Copiilor, profesor coordonator Alice Botoacă) a interpretat mai multe melodii populare. Programul artistic s-a încheiat cu cântece dedicate primăverii, interpretate de un grup de copii de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", profesor coordonator Romeo Anastase. (video)
Gazdele evenimentului au fost Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, consilierii personali ai primarului Horia Tiseanu, iar de coordonarea programului artistic (și nu numai) s-a ocupat Ecaterina Dimulescu, consilier în cadrul CAR Pensionari Câmpina.

6961 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gaby 08.03.2019 22:54 Dar domnul viceprimar Pitigoi de ce nu este prezent?
  • Admin 09.03.2019 08:58 Viceprimarul Adrian Pițigoi nu a fost invitat la acest eveniment. Din partea administrației locale au fost primarul Horia Tiseanu și cei doi consilieri locali care fac parte din Comitetul Director al Clubului Pensionarilor - Enache Dragomir și Gabriel Dima.

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

230 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.