Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Eveniment (Categoria articolului)

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Pentru cei care au vrut să înțeleagă acest lucru, spectacolul de duminică, 17 septembrie, seara, de pe scena din Parcul Regele Mihai I, a fost o adevărată reușită.
Astfel, rând pe rând, pe scenă au urcat Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bozga”, instructor Cristian Colezea, care a susținut două momente cu două grupe diferite, Grupul ”Mugurași de primăvară” al Clubului Copiilor, coordonator Alice Botoacă, Grupul vocal ”Plai câmpinean”, tot al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, profesor Dănuț Andrei.
Apoi, s-a trecut de la folclor la folk și muzică ușoară. Mai întâi a fost pe scena Denisa Fodac (13 ani), fata cu chitara, extrem de talentată, apoi Livia Pisăliță, probabil cea mai valoroasă voce a Câmpinei în acest moment, finalul aparținând Grupului vocal-instrumental ”Celesta”, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, coordonat de Elisabeta Milea. Deși se întunecase, publicul a tot cerut ”bis”, chiar în două rânduri, semn evident că spectacolul a fost un succes.
La finalul fiecărui moment, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a oferit câte un trandafir alb fetelor, cadouri pentru fiecare în parte și o plachetă, prin care toți cei care au urcat pe scenă să păstreze o amintire frumoasă acestui festival al Câmpinei.

2959 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1542 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2745 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.