Încep reparațiile la vestiarele și tribunele terenului sintetic din Câmpina. Valoarea lucrărilor - aproape 200.000 lei

Actualitate (Categoria articolului)

S-a finalizat procedura de achiziții publice organizată de Primăria Câmpina pentru lucrările de reparații la vestiarele și tribunele de la terenul sintetic din incinta Căminului Petrol și pentru realizarea unei împrejmuiri. Selecția de oferte a fost câștigată de societatea Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 198.031 lei fără TVA, adică puțin peste 43.000 euro.

Dacă 200.000 lei (2 miliarde lei vechi) pentru repararea tribunelor și vestiarelor vi se pare o sumă mare, trebuie să știți că în urma realizării studiului de fezabilitate comandat anul trecut de administrația locală a rezultat o valoare și mai mare, respectiv 2,5 milioane lei (adică 25 miliarde lei vechi). Este adevărat, lucrarea era pe lista de investiții, dar cum până și reprezentanților Primăriei Câmpina li s-a părut că se exagerează cu o astfel de sumă, s-a decis trecerea acestei lucrări pe lista de reparații și alocarea unei sume mai mici. Se intenționează amenajarea clădirii în care se află vestiarele, repararea și extinderea actualelor tribune, inclusiv montarea unor scaune.

3822 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costin 05.09.2017 13:34 Era absolut necesara o astfel de investiție. Trebuiesc asigurate condiții civilizate celor care își desfășoară activitatea pe acest teren, precum și celor care închiriază terenul. Deasemenea și spectatorilor. O secțiune a tribunei (dacă nu este posibil toată ),ar trebui acoperita.
  • Marian 05.09.2017 13:37 Aceste vestiare, chiar și modernizate, sunt suficiente pentru activitatea sportivă? Sper să mă fac înțeles. Două echipe mari, complete, au loc în aceste vestiare? Dacă vine Steaua în cantonament, aceste vestiare sunt „conforme”?
  • Radu 05.09.2017 14:51 E bine ca băgăm banii in astfel de lucuri, dar intr-o echipa de fotbal, nu era mai bine?! Aveam și noi und emerge și ce vedea! Mai mare rușinea, mergem la Bănești, la Cornu sau la Brebu sa vedem un meci de fotbal?!

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.