Premierea concursului ”Basarabia, pământ românesc”, în prezența membrilor Asociației Cultul Eroilor ”Regina Maria”, din Câmpina

Social (Categoria articolului)

La Casa Tineretului din Câmpina a avut loc vineri, 21 aprilie, festivitatea de premiere a concursului ”Basarabia, pământ românesc”, eveniment desfășurat în cadrul Adunării Generale Anuale a Asociației Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă. La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Contribuind personal la premierea elevilor câștigători ai celor două secțiuni a concursului ”Basarabia, pământ românesc”, primarul Alin Moldoveanu le-a adresat celor prezenți câteva cuvinte, după care a avut loc premierea propriu-zisă:
Secțiunea desene
Premiul I - Vlada Aculov (Liceul ”Mihai Eminescu” Cimișlia, profesor Valentina Catană)
Premiul al II-lea - Cristina Burac (Școala de Arte Cimișlia, profesor Liliana Țurcan)
Premiul al III-lea - Bianca Enache (Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina, profesor Mihaela Baltag)
Mențiune - Cristina Zecheru (Școala Gimnazială Brebu, profesor Simona Lupoiu)
Mențiune - Nadejda Donea (Școala de arte plastice pentru copii Cahul, profesor Daniel Donici)
Premiul primarului municipiului Câmpina - Eduard Pălărie (Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina, profesor Ionuț Popa)
Premiul Asociației Cultul Eroilor - Daria Alexandru (Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” Câmpina, profesor Mihaela Baltag)
Secțiunea eseuri
Premiul I - Cristian Antoci (Liceul Teoretic ”Ion Creangă” Cimișlia, profesor Alexei Zgherea)
Premiul al II-lea - Vlad Tătaru (Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Cimișlia, profesor Iuliana Gâscă)
Premiul al III-lea - Dumitrița Nenescu (Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Cimișlia, profesor Iuliana Gâscă)
Premiul Asociației Cultul Eroilor - Anca Niculina Iosif (Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, profesor Ofelia Negoiță)
Premiul Juriului - Daria Elena Gabriela Părăuță (Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, profesor Ofelia Negoiță)

3455 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2070 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

2 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1833 vizualizari
04 sept. 2023 08:54

”Salvatorii de vieți”, un program național de instruire în acordarea primului ajutor, poposește în septembrie și în Prahova

Fundația pentru SMURD și Groupama au lansat la mijlocul acestui an, la nivel național, un program intitulat ”Salvatorii de vieți”, un scurt curs gratuit de inițiere în acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Alte stiri recente

633 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

584 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: