Tragedie la Scorțeni. Un copil de 2 ani și 8 luni a murit înecat

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 9 august, după-amiază, o tragedie a lovit o familie din comuna Scorțeni.

Polițiștii din Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat. În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical. Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței. Cadavrul copilului nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2546 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

392 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

146 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

71 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1396 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.