Clasare pe podium pentru Câmpina la etapa zonală a Campionatului Național de Atletism pentru Copii I

Sport (Categoria articolului)

La București a avut loc sâmbătă, 2 martie, etapa zonală a Campionatului Național de Atletism pentru Copii I, competiție la care Câmpina a fost reprezentată prin trei sportivi de la CSS "Constantin Istrati", club coordonat de prof. Mihaela Marin.

În cursul dimineții, la proba de aruncarea greutății, Alexia Tudorache (antrenor prof. Nicolae Pavel) (foto - pe prima treaptă a podiumului la Memorialul "Luca Henegar", desfășurat în noiembrie anul trecut, la Câmpina) s-a clasat pe locul al treilea cu o performanță de 12,21m, urmată în clasamentul final al probei de Denisa Lepuș (antrenor Nicolae Pavel), cu o aruncare care a măsurat 11,70m. 
În sesiunea de după-amiază a concursului, Câmpina a fost reprezentată de un singur sportiv - Eduard Unguroaica (antrenor prof. Jenica Bran), care a luat startul în proba de săritură în lungime. Cu o săritură care a măsurat 5,10m, la numai 9 cm de locul secund, Eduard Unguroaica a ocupat locul al treilea.

4573 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

804 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările:

1882 vizualizari
20 sept. 2023 19:51

Liga A Prahova, etapa a 7-a. Rezultate și clasament

UPDATE - Miercuri după-amiază s-a desfășurat și ultimul joc al rundei.
Primul meci al etapei a 7-a din Liga A Prahova s-a disputat vineri după-amiază. Celelalte jocuri au avut loc sâmbătă și duminică. Iată rezultatele, clasamentul și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.