Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

Sport (Categoria articolului)

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

Acum la Pescara, Iulian Alexe s-a clasat pe un foarte valoros loc secund în proba de 2.000m obstacole, ceea ce reprezintă una dintre cele mai bune performanțe ale sale, poienarul fiind anul trecut deținătorul titlului mondial în această probă, după victoria din Finlanda.
La finalul participării în Italia la această întrecere continentală, Iulian Alexe a ținut să mulțumească sponsorilor care au contribuit la deplasarea sa la această competiție - societatrea Mișcarea CFR și Primăria comunei Poiana Câmpina - primar Sergiu Constanda și viceprimar Ionuț Goran.
De altfel, Iulian Alexe este cetățean de onoare al comunei Poiana Câmpina.

1992 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 04.10.2023 05:00 Complimenti!👏👏👏

Sport

2164 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

2929 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Alte stiri recente

1100 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1518 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.