CNAIR plombează provizoriu gropile din asfalt, apoi aplică "programul de punere în ordine a drumurilor naționale"

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională de de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) anunță că, până pe 24 februarie 2017, pe drumurile naționale se execută lucrări de plombare provizorie a gropilor cu mixtură stocabilă utilizată în perioada rece. Pe lista drumurilor unde se execută plombări se află și DN 1 și DN 1A. 

"Odată cu încălzirea vremii, va începe execuția lucrărilor cu mixtură caldă. În acest sens, menționăm că, în perioada 1 aprilie - 30 iunie, la nivelul CNAIR prin subunitățile din teritoriu, se va desfășura Programul de punere în ordine a drumurilor naționale și autostrăzilor la terminarea sezonului rece și pregătirea lor pentru sezonul estival", se arată într-un comunicat de presă remis de CNAIR.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4225 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

207 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

1848 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

1381 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

1787 vizualizari
23 mai 2022 19:57

Trei concursuri derulate la Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” au trecut de etapa de jurizare

La Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina se derulează în acest moment nu mai puțin de trei concursuri școlare inter-județene, cu diverse tematici. Zilele trecute a avut loc jurizarea lucrărilor transmise, iar în ultima zi a acestei luni va avea loc festivitatea de premiere.