Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”

Eveniment (Categoria articolului)

Sala de spectacole a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina a găzduit ediția a XVII-a a Concursului județean de muzică ”Suflet de copil”, organizat de Clubul Copiilor Câmpina, condus de Alice Botoacă.

”Acest concurs a devenit o tradiție, care oferă posibilitatea copiilor să-și exprime creativitatea și  își dezvolte pasiunea pentru muzică. Fiecare copil participant aduce în fața dumneavoastră o poveste specială, o bucățică din inima lui care se dezvăluie prin fiecare notă, prin fiecare acord și prin fiecare vers”, a spus Alice Botoacă în deschiderea evenimentului, care s-a desfășurat sub patronajul proiectului ”CâmpinArtelor”.
Concursul a reunit cei mai talentați copii de la 25 instituții de învățământ din județul Prahova, grupați pe categorii de vârstă, la cele trei secțiuni ale sale - muzică populară, muzică ușoară și muzică folk. Dificila misiune a departajării concurenților a revenit juriului format din Octavia Cioceanu Angelescu - inspector de arte și profesor de Educație Muzicală la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, Adela Dumitrache Dumitru - profesor de Educație Muzicală la Colegiul de Artă ”Carmen Sylva” din Ploiești, Cristina Nicoleta Stănescu - profesor de muzică populară la Palatul Copiilor Ploiești, Ruxandra Brezeanu - profesor de muzică vocal instrumentală la Clubul Copiilor Câmpina, Alice Botoacă - profesor de muzică populară și director al Clubului Copiilor Câmpina. De asemenea, la eveniment au mai fost prezenși primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, și consilierul local Viorica Vane.

3432 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

2212 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Alte stiri recente

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.