Fundația Romanian Angel Appeal caută voluntari pentru proiecte privind comunitatea locală (Câmpina și împrejurimi)

Social (Categoria articolului)

Romanian Angel Appeal (RAA) este o fundație prin care se derulează numeroase proiecte cu caracter umanitar, inclusiv Câmpina Open MTB, cunoscuta competiție organizată anual pentru cicliștii amatori și profesioniști. Tinerii din Câmpina și împrejurimi, care doresc să se implice în proiectele RAA, se pot înscrie până pe 5 august pentru a intra în echipa de voluntari a fundației.

RAA va selecta 24 de voluntari care vor participa, în perioada 20-22 august, la un curs de management al proiectelor sociale, curs care va fi urmat de o competiție de proiecte. Pentru a aplica, voluntarii vor completa un formular de înscriere, disponibil AICI, în care vor prezenta motivația de a se înscrie la curs. Punctele urmărite și punctate vor fi coerența în exprimare, gândirea constructivă, ideile pertinente și sustenabile. De asemenea, participarea la concursul caritabil de ciclism Câmpina Open MTB va reprezenta un avantaj în procesul de selecție. 
Pe durata cursului și după finalizarea acestuia, voluntarii, împărțiți în echipe, vor identifica și dezvolta mai multe idei de proiect, cu impact în comunitate, fie în Câmpina, fie în împrejurimi. În urma cursului și a ideilor propuse de fiecare echipă, trei dintre proiect propuse vor fi selectate, pentru a fi finanțate și ulterior, implementate cu ajutorul echipei RAA. Selecția proiectelor se va realiza printr-un sistem de vot care să cuprindă atât voturile organizatorilor, cât și pe cele ale participanților la curs.
Bugetul fiecărui proiect finanțat va fi de 1.000 lei, din care 700 lei vor fi alocați de către Fundația RAA, iar pentru restul de 300 lei, fiecare echipă va trebui să gândească un eveniment sau o activitate de fundraising. Fondurile pentru organizarea cursului și finanțarea miniproiectelor comunitare au fost strânse de membrii echipei RAA prin Galantom, în urma participării a trei voluntari la Marathon des Sables Peru 2017, participare susținută de Lem’s, Omnitime și Biriș Goran.
Pentru mai multe informații privind activitatea Fundației Romanian Angel Appeal puteți accesa site-ul www.raa.ro

3737 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

3191 vizualizari
12 dec. 2019 12:47

Un elev de la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, printre câștigătorii burselor acordate de KMG International

100 de burse sunt acordate de către compania KMG International elevilor și studenților cu rezultate remarcabile, pentru anul școlar 2019-2020. Este vorba despre tineri din București, Constanța și Prahova, interesați să-și dezvolte cariera în industria de petrol și gaze. Printre câștigătorii burselor se numără și un câmpinean - Darius Augustin Ștef, elev în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Energetic.

2014 vizualizari
11 dec. 2019 20:49

Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor!

Luna decembrie aduce, odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, febra cumpărăturilor pentru cei mici. Poliția Română vine cu o serie de recomandări pentru părinți, bunici și toți cei care doresc să cumpere jucării pentru copii, având în vedere faptul că unele dintre aceste jucării pot provoca accidente nedorite și pot pune în pericol siguranța celor mici.

Alte stiri recente

1606 vizualizari
13 dec. 2019 20:51

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 13 decembrie 2019

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

4844 vizualizari
13 dec. 2019 18:22

Accident în Câmpina. O femeie a fost lovită de un autoturism în apropierea Bisericii de la Lac. Șoferul era băut

Vineri, 13 decembrie, s-a dovedit o zi cu ghinion pentru doi câmpineni - o femeie de 50 de ani și un bărbat, de 51 de ani, conducătorul autovehiculului, care a lovit-o pe femeie și care se afla sub influența băuturileor alcoolice.