Marius Vasile, vicecampion balcanic în proba de aruncarea discului, categoria tineret, la Istanbul

Sport (Categoria articolului)

După performanța Andreei Lungu, care a obținut sâmbătă medalia de argint în proba de aruncarea discului de la Campionatul Balcanic de Tineret, desfășurat la Istanbul, duminică a venit rândul lui Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel), un alt sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, să obțină o medalie, tot de argint, pentru România.

Marius Vasile s-a clasat pe locul al doilea în proba de aruncarea discului, cu o performanță de 51,45m, fiind depășit doar de un ucrainean. Cealaltă treaptă a podiumului a fost ocupată de un sportiv din Kosovo. Sportivul pregătit de Nicolae Pavel a fost aproape de noul său record personal, 52,31m, stabilit la finalul lunii august în cadrul Campionatului Național de Tineret, unde Marius Vasile a obținut titlul național.
”Este o mare performanță pentru noi, CSS ”Constantin Istrati”, pentru colectivul tehnic de aici, dar și pentru cei doi sportivi și pentru sportul câmpinean, care - iată - aduce noi și noi medalii de valoare pentru atletismul românesc, dar și pentru Câmpina. Îi așteptăm cu mare drag să se întoarcă luni seară acasă”, ne-a declarat Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” și antrenoarea Andreei Lungu.

Citiți și Andreea Lungu, vicecampioană balcanică la tineret, la Istanbul, în proba de aruncarea discului

3989 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zaharia Maria Emanuela 14.09.2020 15:24 Multe felicitări și multe succese,dle prof.antrenor Pavel et.com.

Sport

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2059 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.