15 tone de gunoi strânse din centrul Câmpinei după Festivalul "Serbările Toamnei"

Actualitate (Categoria articolului)

Este o cantitate record. O cantitate uriașă de gunoi adunată de Floricon Salub duminică dimineață, duminică noapte și luni dimineață. Mai mult decât dublu comparativ cu anii precedenți, când se strângeau după festival în jur de 7 tone gunoi.

S-a făcut față cu greu acestei acțiuni. În această dimineață, la ora 10.00, încă se mai adunau gunoaie de pe stradă și din parcuri, încă se mai spăla carosabilul. Asta în condițiile în care circulația rutieră trebuia să se reia pe Bulevardul Carol I de la ora 8.00. La ora 10.00, zona era în continuare blocată. După cum ne-a declarat directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu, s-a intervenit și în cursul nopții, când a fost strâns "grosul", apoi dimineața, dar cu destulă greutate, din cauza comercianților care și-au strâns terasele și tarabele la ore diferite. Pleca un comerciant cu toate bagajele, după jumătate de oră mai plecau doi, după 20 de minute mai pleca unul și tot așa, ceea ce denotă carențe organizatorice de neconceput. În anii precedenți, la ora 6.00 nu mai exista niciun comerciant, curățenia era făcută, circulația rutieră se relua fără probleme. Anul acesta, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit și cum ar fi fost normal. În plus, gurile de canal au fost înfundate din cauza grăsimilor provenite de la grătare și a fost nevoie mai întâi de desfundarea acestora înainte de spălarea carosabilului.
Una peste alta, să recunoaștem că avem niște probleme la acest capitol. Au fost foarte mulți oameni la festival, a fost "produsă" o cantitate enormă de gunoi, iar autoritățile locale au fost depășite de situație.

4906 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 18.09.2017 22:10 De urina din spatele blocurilor, nu zice nimeni nimic! Din pacate, la asemenea cantitati de gunoaie, la alte tone de urina prin spatele blocurilor, campinenii nu merita un astfel de festival in centru. Sigur, nici pe Muscel nu se poate! Sa il duca prin Mogador sau In Lunca, sa fie mai aproape de casa si comerciantii, si spectactorii cu vezica slaba!
  • Claudiu 19.09.2017 19:29 Da, asa e! Toate pasajele de trecere de pe bulevardul central spre blocurile din spate, spre Eminescu (in acest caz), sunt adevarate WC-uri publice! Dar e greu pentru primar, viceprimar sau city-manager sa vada asta, ca ei merg numai in masini luxoase!

Actualitate

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3317 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.