15 tone de gunoi strânse din centrul Câmpinei după Festivalul "Serbările Toamnei"

Actualitate (Categoria articolului)

Este o cantitate record. O cantitate uriașă de gunoi adunată de Floricon Salub duminică dimineață, duminică noapte și luni dimineață. Mai mult decât dublu comparativ cu anii precedenți, când se strângeau după festival în jur de 7 tone gunoi.

S-a făcut față cu greu acestei acțiuni. În această dimineață, la ora 10.00, încă se mai adunau gunoaie de pe stradă și din parcuri, încă se mai spăla carosabilul. Asta în condițiile în care circulația rutieră trebuia să se reia pe Bulevardul Carol I de la ora 8.00. La ora 10.00, zona era în continuare blocată. După cum ne-a declarat directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu, s-a intervenit și în cursul nopții, când a fost strâns "grosul", apoi dimineața, dar cu destulă greutate, din cauza comercianților care și-au strâns terasele și tarabele la ore diferite. Pleca un comerciant cu toate bagajele, după jumătate de oră mai plecau doi, după 20 de minute mai pleca unul și tot așa, ceea ce denotă carențe organizatorice de neconceput. În anii precedenți, la ora 6.00 nu mai exista niciun comerciant, curățenia era făcută, circulația rutieră se relua fără probleme. Anul acesta, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit și cum ar fi fost normal. În plus, gurile de canal au fost înfundate din cauza grăsimilor provenite de la grătare și a fost nevoie mai întâi de desfundarea acestora înainte de spălarea carosabilului.
Una peste alta, să recunoaștem că avem niște probleme la acest capitol. Au fost foarte mulți oameni la festival, a fost "produsă" o cantitate enormă de gunoi, iar autoritățile locale au fost depășite de situație.

4949 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 18.09.2017 22:10 De urina din spatele blocurilor, nu zice nimeni nimic! Din pacate, la asemenea cantitati de gunoaie, la alte tone de urina prin spatele blocurilor, campinenii nu merita un astfel de festival in centru. Sigur, nici pe Muscel nu se poate! Sa il duca prin Mogador sau In Lunca, sa fie mai aproape de casa si comerciantii, si spectactorii cu vezica slaba!
  • Claudiu 19.09.2017 19:29 Da, asa e! Toate pasajele de trecere de pe bulevardul central spre blocurile din spate, spre Eminescu (in acest caz), sunt adevarate WC-uri publice! Dar e greu pentru primar, viceprimar sau city-manager sa vada asta, ca ei merg numai in masini luxoase!

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.