15 tone de gunoi strânse din centrul Câmpinei după Festivalul "Serbările Toamnei"

Actualitate (Categoria articolului)

Este o cantitate record. O cantitate uriașă de gunoi adunată de Floricon Salub duminică dimineață, duminică noapte și luni dimineață. Mai mult decât dublu comparativ cu anii precedenți, când se strângeau după festival în jur de 7 tone gunoi.

S-a făcut față cu greu acestei acțiuni. În această dimineață, la ora 10.00, încă se mai adunau gunoaie de pe stradă și din parcuri, încă se mai spăla carosabilul. Asta în condițiile în care circulația rutieră trebuia să se reia pe Bulevardul Carol I de la ora 8.00. La ora 10.00, zona era în continuare blocată. După cum ne-a declarat directorul Floricon Salub, Florin Constantinescu, s-a intervenit și în cursul nopții, când a fost strâns "grosul", apoi dimineața, dar cu destulă greutate, din cauza comercianților care și-au strâns terasele și tarabele la ore diferite. Pleca un comerciant cu toate bagajele, după jumătate de oră mai plecau doi, după 20 de minute mai pleca unul și tot așa, ceea ce denotă carențe organizatorice de neconceput. În anii precedenți, la ora 6.00 nu mai exista niciun comerciant, curățenia era făcută, circulația rutieră se relua fără probleme. Anul acesta, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit și cum ar fi fost normal. În plus, gurile de canal au fost înfundate din cauza grăsimilor provenite de la grătare și a fost nevoie mai întâi de desfundarea acestora înainte de spălarea carosabilului.
Una peste alta, să recunoaștem că avem niște probleme la acest capitol. Au fost foarte mulți oameni la festival, a fost "produsă" o cantitate enormă de gunoi, iar autoritățile locale au fost depășite de situație.

4817 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion 18.09.2017 22:10 De urina din spatele blocurilor, nu zice nimeni nimic! Din pacate, la asemenea cantitati de gunoaie, la alte tone de urina prin spatele blocurilor, campinenii nu merita un astfel de festival in centru. Sigur, nici pe Muscel nu se poate! Sa il duca prin Mogador sau In Lunca, sa fie mai aproape de casa si comerciantii, si spectactorii cu vezica slaba!
  • Claudiu 19.09.2017 19:29 Da, asa e! Toate pasajele de trecere de pe bulevardul central spre blocurile din spate, spre Eminescu (in acest caz), sunt adevarate WC-uri publice! Dar e greu pentru primar, viceprimar sau city-manager sa vada asta, ca ei merg numai in masini luxoase!

Actualitate

204 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

304 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1223 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1815 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.