Incendiu la groapa de gunoi a orașului Băicoi. A fost transmis inclusiv un mesaj RO-ALERT

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții zilei de duminică, în jurul orei 4.30, pompierii au fost alertați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la groapa de gunoi a orașului Băicoi.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum pe o suprafață de aproximativ 1,5 ha. Cu scopul de a proteja și înștiința populația a fost transmis un mesaj RO-ALERT.
Pentru gestionarea operativă a evenimentului au fost mobilizate următoarele mijloace: cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SMURD, după cum a informat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. 
Aceeași sursă a anunțat că în jurul orei 7.40 incendiul a fost lichidat.

(Foto & video - ISU Prahova)

3266 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1770 vizualizari
10 aug. 2022 11:12

Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

3 comentarii

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

1651 vizualizari
10 aug. 2022 08:52

Alertă la Breaza! Poliția caută o femeie de 65 ani, dispărută de la domiciliu

La data de 9 august, în jurul orei 13.00, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, Maricica Grancea, în vârstă de 65 ani, domiciliată în oraș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 4 august, fără a mai reveni până în prezent. 

Alte stiri recente

112 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

474 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: