25 de cupluri din Câmpina au fost sărbătorite la Balul 'Nunta de aur' 2016

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a avut loc ieri cea de-a cincea ediție a Balului 'Nunta de aur', eveniment organizat de administrația locală pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

25 de familii au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local și au venit pentru a petrece împreună câteva ore speciale. Astfel de evenimente sunt întotdeauna emoționante, pentru că sărbătoriții sunt oameni deosebiți, oameni distinși și frumoși, care au petrecut jumătate de veac împreună, la bine și la greu. Sunt oameni cu o ținută aparte, dar și cu o mare dragoste față de Câmpina, lucru firesc având în vedere că vorbim, totuși, despre generația care a construit acest oraș.
Fiecare cuplu sărbătorit a primit o diplomă de excelență și flori din partea reprezentanților administrației locale. Alături de primarul Horia Tiseanu, la Balul 'Nunta de aur' s-au aflat consilierii locali Monica Clinciu, Corina Topală, Adrian Dochia, Viorel Bondoc, Lucian Cercel, Gabriel Dima și Florin Frățilă, precum și Marian Dulă, consilierul personal al primarului. 

7472 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ratatu ion 03.12.2016 14:50 In sfarsit o mare realizare a celebrului Primar e tot ce poate ,el ce merit are ?cand va fi si el sarbatorit ?oricum FELICITARI SARBATORITILOR si viata lunga.

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.