Comunicat al PNL Câmpina: "Nu suntem de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media!"

Actualitate (Categoria articolului)

PNL Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă prin care anunță că organizația locală nu este de acord cu proiectul privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. Consilierul PNL Dan Nica își va retrage semnătura de pe proiectul de hotărâre.

"Organizația Câmpina a Partidului Național Liberal nu susține proiectul de hotărâre privind Regulamentul de Organizare și Funcționare al Consiliului Local Câmpina, în forma în care a fost conceput. PNL Câmpina nu este de acord sub nicio formă cu vreo măsură care să îngrădească drepturile mass-media de a-și exercita meseria sau dreptul cetățenilor de a fi informați. PNL Câmpina are de puțină vreme o nouă conducere și precizăm faptul că această nouă conducere nu a fost informată asupra prevederilor proiectului de hotărâre, ci a aflat din presa locală. O presă cu care, de-a lungul timpului, PNL Câmpina și noul președinte al organizației, Marian Nistor, au avut o relație bună, bazată pe respect reciproc.
În urma discuțiilor cu consilierul local PNL, Dan Nica, unul dintre inițiatorii proiectului în cauză, am convenit că își va retrage semnatura de pe proiectul de hotărâre în următoarea ședință de Consiliu Local." 

Biroul Politic Local al PNL Câmpina

2772 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5850 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.